Prodam alu-guss posodo

tema je zaklenjena

neva  

član od: 1.4.2004

sporočila: 9

tema odprta - 4. apr 2004 16:27 | ogledi: 3.582 | odgovori: 1

Pozdravljeni!

Za vse tiste, ki radi jeste zdravo in kvalitetno pripravljeno hrano.

Sem zastopnica za prodajo guss posode podjetja Bio Nova. Posodo izdeljujejo v Nemčiji, je ročno obdelana in nima samo premaza, tako kot teflon in ostali ponaredki ampak je površinsko obdelana.

Že pred časom ste spraševali za to posodo pa sem imela težave z računalnikom tako, da vam nisem mogla predstaviti naše posode.

Posodo si lahko ogledate na naši strani: *** cenzura *** za več informacij pa se obrnite name. Sama uporabljam posodo že tri leta, tako da vem kaj prodajam in da je zadeva kvalitetna. Posoda je dražja od tiste v trgovini, ima pa garancijo in vedno možnost zamenjave. Tudi, če jo poškodujete sami, jo lahko vedno ob minimalnem doplačilu zamenjate za novo, vašo staro pa reciklirajo.

Vsem tistim, ki bi jih zanimalo pa še dodatne ugodnosti za nakupe pri zastopniku.

Če želi, lahko vsak organizira predstavitev posode na svojem domu.

Vsi tisti, ki kupite posodo na predstavitvi imate + 5% popust na ceno in če plačate z gotovino še

+ 10% popusta.Tisti, ki organizira predstavitev pa glede na realiziran - prodam promet, dobi še bone( njihova vrednost je odvisna od vrednosti prodane posode) za nakup posode. Boni niso zamenljivi za denar in pri nakupu z bonom veljajo polne cene.

Preko zastopnika pa lahko kupujete tudi posode, ki so trenutno v akciji:

Akciji veljata do 31.05.2004

Komplet posod I.:

nizka ponev premer 28cm + pekač višine 8cm, premer 28 cm + steklen pokrov premer 28 cm; ob tem podarimo novo ponev za ribe 41x27 cm v protivrednosti 31.900 sit. Cena kompleta za gotovino je 48.300sit.

Komplet posod II.:

nizka ponev premer 24cm + pekač višine 8 cm, premer 28 cm + steklen pokrov premer 28cm; ob tem nakupu prav tako podarimo ponev za ribe. Cena kompleta je 46.300 sit.

Torej se pri obeh kompletih prihrani 31.900 sit.

Za podrobnejše informacije in vprašanja mi lahko pišete na e-mail: *** cenzura *** .

Lep pozdrav, Petra

neva

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

4. apr 2004 20:50

Zdaje opozorilo vsem, ki pošiljate komercialne oglase v oddelek Mali oglasi... Mali oglas pomeni da fizična oseba prodaja izdelek, ki ga ne potrebuje (več). Komercialni oglas pomeni da podjetje ali njegovi zastopniki ponujajo tečaje, ki niso brezplačni, novo posodo itd... Male oglase se objavlja v forumu mali oglasi. Komercialne oglase se objavi z zakupom oglasa na http://www.httpool.com Do sedaj sem brisal le telefonske in emaile, od zdaj naprej bom brez opozorila brisal kompletne teme. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti