5. dec 2006 21:46
Hehe, ja dedek mraz je dal še 1000 receptov
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. dec 2006 21:46
Hehe, ja dedek mraz je dal še 1000 receptov
6. dec 2006 16:04
20. dec 2006 21:11
hej jernej jaz imam tudi eno vprašanje; kako si kaj?
22. dec 2006 11:04
Siba, čisto enostavno
22. dec 2006 11:36
Dušanka, ker jaz nisem od ta bistrih, če greš na zasebna sporočila, lahko članu pošlješ zasebno sporočilo, ne pa voščilnico, ali mi je kaj ušlo?
22. dec 2006 11:43
Joj, površnost pa taka - berem, berem, pa nič prav ne preberem
22. dec 2006 12:49
Tega se pa zaenkrat ne da, da bi voščilnico poslal na uporabniško ime. Je pa dobra ideja, samo do novega leta ne bo šlo, premalo časa.
26. dec 2006 0:41
Upam, da ste lepo praznovali! Da ti zastavim vprasanje sem cakala vsaj da mine Bozicni dan. Sedaj pa k vprasanju: prej sem uporabljala brskalnik IE, ker pa sem zacela imeti probleme (ne z vaso stranjo) sem presaltala na Opero. Sedaj imam problem, da se moram vsakic na novo prijaviti (ceprav se nikoli ne odjavim) in pa ko grem nazaj na portal od kjerkoli sem (ne z back button) s klikom na Portal, se moram spet ponovno prijaviti. Upam, da mi je uspelo razloziti problem in da mi bos lahko pomagal.
26. dec 2006 2:07
To da si prešaltala je gotovo plus. Opera je krasen brskalnik, celo recepte lahko brez vsakih težav tiskaš
26. dec 2006 2:59
Hvala ti za hiter odgovor! Ali ti sploh kdaj spis? Sedaj sem tukaj z IE (kjar imam probleme s smeskoti, ce ne bi ti enega prilepila), ker imam z Opero se vedno probleme. Takoj ko vstopim v Kulinariko, je moj portal star kot takrat, ko sem se prvic prijavila, in sem neprijavljena. Jerneja USAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev