Polet z balonom

tasyka  

član od: 16.4.2005

sporočila: 120

tema odprta - 10. jun 2014 15:28 | ogledi: 5.521 | odgovori: 5

Živjo,

 

imam eno vprašanje. Julija 2012 sem v dar dobila voucher za Polet z balonom. Rezervacijo naj bi opravila na spletni strani www.balonarskicenter.si , ki pa ne obstaja več (najbrž je firma propadla). Voucher je še veljaven, piše namreč, da velja 2 leti. Na Eventimu, kjer je bila karta kupljena, so me napotili direktno na podjetje: LCS, logistični center d.o.o, kontakta za njih pa ne najdem nikjer. Je imel morda kdo podobno izkušnjo in kaj lahko v tem primeru storim? Karte so stale kar 130 EUR, kar je ogromno denarja.

 

Lp, Tjaša

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jun 2014 19:57

Tule ni štos v tem, kako kdo najde ali pa ne najde kontakta od neke družbe - ker, Tjaša, nis e ti dalo iskati in si šla na fitno, da bo kakšna dobra duša to poiskala namesto tebe.

Zadeva je drugačna: Če na voucherju ne piše, kdo je organizator (kdo to izvaja), je voucher itak zanič Ergo. poglej, kdo  je organizator in potem poglej v registru društev ali pa d.o.o.l-jev, če zadeva še obstaja.

Če ne obstaja, je možno naslednje a) je društvo in je izbrisano iz registra društev, ki ga vodi notranje ministrstvo

Če je družba z omejeno odgovornostjo in je v stečaju, si verjetno že zamudila roke za to, da bi prijavila terjatev (družbaje  ima obveznost, izkazano z voucherjem, ti si na drugi strani imela terjatev) in ker nisi prijavila terjatve....je pač nisi in sedaj tudi ne boš upravičena do povračila

Tudi je tako, da če človek dve leti čaka, preden se loti izterjave denarja, ga tako silno ni potreboval.  Zaot velja tistih 130 EUR, kolikor je stal polet, ki ga ni bilo. izkoristiti za malo šolo guglanja po javnih registrih, omenjenih v prejšnjih odstavkih tega pisanja.

 Bo to investicija v splošno izobrazbo in denar ne bo vržen proč

Vendelina jr.

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

10. jun 2014 22:25

TASYKA, po podatkih Ajpesa ta firma LSC še vedno obstaja. Za leto 2013 je bila oddana tudi bilanca. Naslov je Linhartova ul. 8, Ljubljana. Pojdi osebno tja ali pošlji pošto s povratnico.

http://www.mojalbum.com/tajda

tasyka  

član od: 16.4.2005

sporočila: 120

10. jun 2014 22:55

Najprej najlepša hvala za odgovor. Ja, rimljanka, podjetje je pravo, a nisem našla nobenega kontakta v obliki telefonske številke ali maila, da mi ne bi bilo potrebno hoditi osebno v Ljubljano. Hvala, darjuška, se bom poslužila kar pošte.

 

Vendelina Jr., z vsem spoštovanjem - soditi ljudi vsepoprek je najbrž res najlažje, a pogosto lahko brcnemo v temo. Sem iskala, a, kot sem že napisala zgoraj, sem našla le naslov. Pa tudi sicer - mar mi ne bi vzelo manj časa, če bi samo pogooglala (kar tudi sem), kot pa da bi napisala tako obširno objavo sem? Kakorkoli že, zanimalo me je, če je imel kdo podobno izkušnjo s tem podjetjem in kako je ravnal.

Kar se tiče denarja - voucher sem imela namen izkoristit (do sedaj zares nisem mogla iti, niti ni važno, zakaj). Sem pa napisala, da je res veliko denarja v smislu, da so ljudje, ki so mi to podarili v dar, najbrž kar nekaj časa varčevali za ta namen in se mi zdi grozno, da jim moram zdaj reči, da je šlo vse skupaj v nič. Ja, najbrž sem res sama kriva, ker sem čakala in želela voucher izkoristiti znotraj določenega roka. Eni pač vse vedo, kajne? Hvala vsem za pomoč, se umikam iz teme.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

11. jun 2014 7:11

Nekdo je grozno varčeval zate....ti pa dve leti nisi odreagirala? C'mon, to se pa težko kupi.

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti