Sladice iz kakija

pehtranka  

član od: 9.10.2006

sporočila: 163

6. dec 2013 14:25

Ojoj, kakšen problem, če kdo ne mara kakija, še boljše, več "zame" ostane. Ha, ha,... Vsak dan v službi pojem 5-6 zrelih kakijev, nobene smetane zraven ali kakšne druge navlake, res je najboljši na krožničku in z zličko ..... njam, njam.....

pehtranka

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

6. dec 2013 14:36

Pehtranka, 5-6 komadov, kaj pa kile? Jaz se sama s sabo zdilam za enega, kvečjemu dva na dan, pa kakšen dan tudi izpustim. Kljub temu se okoli novega leta že kar pozna na kavbojkah. Potem sem spet za eno leto dobra.

 

naor

jgoren17  

član od: 8.1.2012

sporočila: 73

7. dec 2013 11:27

ohja, sto ljudi sto čudi- kar malo sem razočarana (da ne bom uporabila kakšno neprimerno besedo), nad Vendelino jr.in testenico, mislim, da sploh ne razumeta pointa  "podturila". Marsikatera sestavina se pri obdelavi spremeni in na to sem tudi mislila in da bi ga okusili drugače, vama pa povem, da obstaja kaki vanila, ki je drugačen po okusu-"ni kosmat-(kod pravijo naši) in bi naredila iz tega sladico, ne mislim pa kod osnovo v sladici. Iskala sem pač ideje in ker vem, da se mnogi spoznajo bolje na te stvari od mene sem se obrnila na ta forum.

Tako, da me vajino mnenje niti ne zanima, če se ve ne trudita za svoji družini je to vajin problem in kako se sučeta za štedilnikom vesta ve in okusita vajini dragi. Jaz uživam v pripravi sladic za kar so me zadolžili moji, sin in hči kuhata jaz pa imam na skrbi sladice.

Drugače pa ni rečeno da vedno z vsem ustrežeš svojim pojesti je včasih treba tudi kaj takega kar ne obožuješ ravno. Vsem v vsem se ne da naenkrat ustreči in ljudje imamao različne okuse karje tudi prav.

Pa še to: ne bo samo ena sladica na silestrski večerji, pač za vsakega nekaj in morda tudi kaki v drugačni preobleki.

 

Skratka hvala vsem za predlagane ideje so mi kar všeč.

Pa srečno 2014

Ps: Za tiste ki nimate konkretne ideje pa ni treba, da se trudite in pišete brezvezne komentarje alaVendelina, testenica.

klari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti