Se na deževen dan to tudi vam dogaja?

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1564

29. nov 2013 10:40

O tulcu – oblekici za dežnik:

V Lecleru v vhodu v trgovino (ne v zgradbo, ampak v njihovo trgovsko površino) – V LJ je to med informacijami – v tistih palicah, ki malo usmerjajo ljudi – tam je tudi stojalo z aktualnimi reklamami ... v tistih palicah / drogovih je na srednjem navpičnem, ki je malo odebeljen naprava, v katero pomoliš dežnik in "se obleče" v polivinil. Enkrat ob deževnem vremenu mi je to pokazal varnostnik. Tako nimaš problemov v trgovini z dežnikom, od katerega kaplja in curlja, isti polivinil pa lahko imaš za večkratno uporabo.

rdkapica

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

29. nov 2013 15:15

VilmaS je napisal/a:

Na isti strani, kot jo je prilepila MamaF http://magmaposlovnadarila.si/deznik-zlozljiv-avtomatsko-od ... ampak žal je v splošnih pogojih navedeno, da prodaja ni namenjena fizičnim potrošnikom (kupcem, občanom). Teh dežnikov, kakor tudi tistih s tulcem, je v ponudbi poslovnih daril kot toče, za fizične osebe pa ni neke ponudbe. Kakšnega s.p. pocukaj za rokav, da te doda na seznam obdarovancev 
LP, V.

VilmaS: Saj na ta način sem prišla do tistega, ki ga imam.  Bo treba očitno za novo leto spet kaj naokoli. Ker 40 €  ne dam, sem pa že raje malo mokra.

alibaba: vidiš, da je forum res koristen, saj  si z našo (ne)pomočjo rešila enega od  problemov, sebi in še komu   . Ostalo je pa nenaročen dodatek. Kot poletne nevihte: nikoli ne veš, ali ti bodo z rahlim dežkom zalile vrt, ali pa s točo razbile avto.

 

 

 

Cila

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

29. nov 2013 17:31

Cila, zadnji stavek -

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti