Bela indukcijska plošča

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

9. nov 2013 18:30

Imam tako indukcijsko in se zelo dobro obnese.

katti

dani.ostroznik@gmail.com  

član od: 12.6.2006

sporočila: 2

9. nov 2013 19:17

Zdravo, darjuška,

tudi jaz imam sedaj Simplicity belo steklokeramično ploščo, le drug model, prej pa sem imela črno ploščo.

Mogoče bi jaz na tvojem mestu raje kupila takšno ploščo, ki ima razširjena kuhališča (saj veš, tisto, ko je en krog v drugem - za večjo in manjšo posodo). Na primer takšno  http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_1335_go451

Jaz imam takšno, pa se z njo zelo zadovoljna. Moja kolegica pa ima ploščo brez razširjenih kuhališč, pa pravi, da ji je žal, da je takšno kupila, saj včasih kuha v majhnem lončku na velikem kuhališču, potem je pa še roč vroč, več energije gre...

Edino le kar je, da če nimaš dobrega čistila, je belo ploščo zelo težko očistiti. Dokler nisem ''odkrila'' dobrega čistila, sem se pogosto jezila, ko je bilo potrebno čiščenje. Še posebno težko je bilo očistiti tiste bele črte, ki označujejo kuhališča. Trenutno uporabljam čistilo Astonish Grimme Blast, vendar sem prav razočarana, ker se ga ne da več dobiti, tako da bom morala v prihodnje poskusiti novo varianto čistia Astonish, za katerega upam, da je prav tako super.

Pa dober nakup.

Lp, Dani

dani.ostroznik@gmail.com

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

9. nov 2013 20:52

Dani in katti, hvala za odgovore. Dani ta je indukcijska in ne steklokeramična in ne potrebuje razširjenih kuhališč. Ja je pa fino, da je pri steklokeramiki razširjeno kuhališče - sedaj sem imela 2 SK in 2 indukciji in eno SK kurišče je bilo razširjeno. Hvala, potem bomo čez vikend naročili tole, ker ima Big Bang do ponedeljka akcijo s % nižjo ceno kot drugje.

http://www.mojalbum.com/tajda

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

21. maj 2015 12:59

Ima morda kdo indukcijsko ploščo ELECTROLUX EHI6540FWP? Prosim, če se mi javi, lahko tudi na ZS; par stvari bi me zanimalo.

Hvala.

V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti