Piščančji žur

pija  

član od: 10.9.2003

sporočila: 56

tema odprta - 8. mar 2004 10:25 | ogledi: 7.734 | odgovori: 2

živjo, včeraj sem naredila piščančji žur, tako kot piše recept, dala sem sladko smetano, seveda, ker imamo radi malo več omake, sem pekač pokrila z alu folijo, to je bila verjetno napaka. V pekaču je bilo zelo veliko vodene omake, smetana pa se je zgranulirala, tako , da to ni bilo tisto, kar sem mislila, da bo. Drugič ko bom delala, bom pustila odkrit pekač, vendar verjetno ne bo omake, kakšno omako naj naredim zraven, ker se mi zdi , da je vse skupaj precej suho, pa še nekaj, kako naredite riž, kot prilogo?

Sneženi pozdrav

pija

Drejči  

član od: 28.11.2002

sporočila: 68

8. mar 2004 12:30

Dan, jaz sem pred tednom dni delala piščanji žur 3x, tako, da sem ga "sprobala ":)) Najbolje se je obneslo tako, da sem meso popekla, nato dodala pršut in sir, ter polila s smetano ...naredila sem kombinacijo...med sladko smetano sem dodala nekaj žlic kisle. Zelo dobro je bilo. Zraven sem ponudila njoke s sirom in gobami. Vse je bilo zelo nasitno, zato sploh ni bilo treba veliko.Seveda ni manjkala solata.

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

10. mar 2004 7:45

Zdravo! Jaz pa sem dodala k omaki še malo bešamela, da je nastalo več "makice". Poleg smo jedli zdrobove krokete in solato Drejči - lahko, prosim, napišeš recept za njoke s sirom in gobami? LP Tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti