Enodnevni izleti po sloveniji

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

18. avg 2013 19:32

dkrajnc24 je napisal/a:

Sicer pa sem šele zdaj videl, z kom imam opravka v temu bordelu in vse mi je še bolj jasno drage gospe, drage stare mame in kaj podobnega... tukaj pa res moja pamet z osnovnim znanjem, kot obični slovenec po imenu DEJAN ne sega vam gospe, niti do kolen. 

Srečno! 

dkrajnc, prosim, umiri konje. To, da imenuješ našo stran bordel, je žalitev lastnika in uporabnikov. Opozarjam, da je v Pravilih uporabe naše strani jasno zapisano, kaj sledi v takem primeru. Prebereš lahko tukaj, do zdaj očitno še nisi.

 

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

18. avg 2013 20:35

Takole dragii dkranjc24

Ni še dolgo tega, ko si ti tule spraševal, kako se pogreje ragu iz pločevinke in kaj se doda namesto vegete in še nekaj takih bazičnih je šlo iz tvoje strani In takrat so ti prijazne gospe tule lepo pomagale, da je bilo tvoje spoznavanje kuhinje manj boleče.

In če bi imel minimalno spodobnosti in če bi vsaj nekaj vzgoje pustile sledi na tebi, bi moral vedeti, leta gor ali dol, da se zaradi osnovne hvaležnosti lepo spoštljivo obnaša do tistih, ki so ti nekoč pomagale.

 

Ampak vidim, da si neka težja struktura, ki nekako ni zapopadla tistih minimalnih standardov spodobnosti. Ti ni druge, kot da vzameš bonton v roke in se naslednja leta sprijateljiš z njim. Magari ga vzameš v branje tudi ob kavi v Vili Prešern 

Sicer je pa tako, da boš morda nekoč dojel, da je svet širši in drugačen in da je gorenjski konec (piše se z j) čisto simpatičen, da pa ne gre sveta presojati zgolj po tem vatlu.

Če pa ne boš dojel tega, se ti bo v naslednjih petih letih zanesljivo zgodilo, da boš imel opravka z neotesanimi robatimi in ne posebej prijetnimi osebami, ki bodo strahovito spominjale nate, takšnega kot si sedaj. Zraste za vsako rit palica ali lepše: vesolje to na svojevrsten način uravnava in boš tudi ti s svojo neodmerjenostjo prišel na vrsto.

 

Vendelina jr.

dkrajnc24  

član od: 28.3.2012

sporočila: 248

19. avg 2013 4:41

Takole Vandelina jr. 

Pričakoval sem kakšen še dodaten izjemno pameten odgovor, vsekakor pa se je število teh odgovor bistveno zmanjšalo, kajti ostala je zgolj ena, ki se mora z tem ubadati in seveda moderatorju, ki pa mu je tole vse skupaj brezveze....

Opravičilo iz moje strani vsekakor moderatorju2, saj sem z drugim sporočilom pretiraval in mogoče užalil vašo stran a malo dvomim, pa raje pustim tole, saj imaš možnost kot tudi funkcijo za pregled mojih do sedaj poslanih sporočil in nikoli nisem delal nekih problemov...

Vsekakor je bolje, če si že moderator, da lepo pobrišeš vse skupaj, bi lahko vse skupaj že kaj hitro štopal in mislim ,da je škoda da pustiš smeti kot so vsa ta sporočila,  kajti odšli smo popolnoma izven teme, škoda! ( krivec sem seveda jaz)! 

 

Če sem še nedolgo nazaj spraševal kako se ragu pogreje iz plovečinka " o tem sem spraševal a res?" ali mogoče o tem kako izboljšati omako ragu, haloooo..?!? ,

mogoče pa tukaj nisem sam pri sebi niti malo užaljen, saj veš kako dan danes pravijo, še nakatere domače gospe, ki imajo svoje sinove ali hčerke pri 27 - 30 še vedno doma in se jim nikamor ne mudi, saj je doma najlepše, pa mogoče tudi najceneje...

No sam osebno sem pri 21 leti šel v svoje stanovanje in delal od 18 stega leta na dveh delovnih mestih, ( staršev ni bilo kadar sem jih potreboval saj sta bila poslovna in časa zame ni bilo nikjer!) praktično vse vikende ali praznike, da sem si kupil stanovanje katerega je cena bila zelo težko dostopna, znanja o kulinariki pa žal nisem mogel nikakor pridobit, saj nisem imel toliko časa ali pa bolje rečeno toliko priložnost, da bi lahko kaj sam ustvaril za kuhinjo ali pa, da bi mi kdo to pokazal... no ogromno znanja sem dobil tukaj in zato mi prosim ne govori o spoštovanju...kajti ga imam in vedno sem se pozitivno ZAHVALIL, dodal še kakšno butasto vprašanje zraven, ki je nekaterim v tem stoletju bil smešen, ampak ga žal nisem imel in to priznam.... ampak tu sem že odšel iz teme, kajti kot prvo te to niti malo ne zanima in kot drugo se moram držati striktno tvoje oziroma vaše teme. 

Dejstvo vsega je, da sem kot normalen uporabnik, ki se je do zdaj prikazal zgolj z osnovnim vprašanjem in z zahvalo, a enostavno bi bil ta človek NOR, da nebi vklopil obrambnega mehanizma oziroma se nebi postavil sam zase...žal me tega življenske izkušnje le niso naučile.


Ampak seveda, glavni krivec vsega sem jaz,  kot že na zadnje dejal, da sem zgolj napisal kam se lahko gre na enodnevni izlet in seveda, kolikor sem pač jaz dobil znanje o gorenjskem koncu slovenije, očitno sem imel napačno razmišljanje in nikakor ni treba potem človeka zmerjat z BUŠI - TAŠČAMI in ne vem kaj... kaj tukaj ni jasno? 

No, mogoče je še enkrat pametno lepo prebrati in si pogledati, kdo je koga napadel in se z koga delal norca, seveda sem jaz potem malce pretiraval, ker sem izgubil živce to z veseljem priznam, saj če sem nekaj kriv, to enostavno priznam a žal ve tega ne boste priznale, ker pisati vam kakšne čenčarije je dobro, kaj ostalega pa več kot vidno ne....vam je seveda izpod vsake časti... sploh pa ne vem kaj bi lahko tukaj pričakoval! 

 

No in še na zadnje, nikakor vandelina jr.se ne pustim z nekimi grožnjami in nekimi, ponovno pametnimi svetovanji,hehe! 

Lepo te prosim doktorica znanosti, od nekdaj sem tak - sem kakršen pač sem in enostavno povem, če mi na nekomu nekaj ni všeč, pa mogoče imam zato takšen krog prijateljev, zanimivo!

Dejstvo je, da me ti z tem svojim življenjem ne boš spremenila, žal...Ojej upam, da tega ne izvajaš na vseh ostalih v krogu familije, če že tukaj tako počneš, le kako šele potem morajo vsi ostali v krogu tebe trpeti in Ojej - upam, da ponovno nisem žaljiv ali kaj podobnega, saj vidim, da imaš ti še dodatno nižji prag obrambe in potem začneš z nekim svetovanjih in pa o grožnjih...daj no! 

 

No ja, sem pa ugotovil , da iz tele teme enostavno odstopam, kajti je butasto nadaljevati z nekimi internetnimi sporočili, nimam časa za to in žal, moj delo se začne kaj kmalu, težko rečem za tebe isto!

 

Srečno!!!! 

 

 



dkrajnc24

Sporočilo je spremenil(a) dkrajnc24 dne 19. 2013 05:33

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

19. avg 2013 7:40

dkrajnc24: Dragi moj forumaški kolega, nikar se sekirat in prav lepo razloženo. Ti kar sprašuj pa naj bo še TAKOOO BUTASTO. Samo moje poste si poglej . Če bi jaz upošteval vse prošnje in grožnje glede mojega pisanja ROMANOV in pikolovskosti, razdvojenosti itd. bi se lahko odjavil in prijavil na psihiatrijo leto nazaj. Pa to je to. Sama pozitiva tukaj gori, sami vredu ljudje, eni pač bolj izobrazeni, drugi manj, a karkoli napišejo je vredno prebrat in ovrednotit. Tudi mnenje povej, saj to dela človeka, zahrbtnosti pa je v tej naši  že itak preveč. Bravo.
Tudi za potovanja po Slo. rad preberem kaj in upoštevam, saj se, odkar sem zbolel za anoreksijo, dosti odpravljamo z starši po naši ljubi deželi in odkrivamo prelepe kotičke ter uživamo v domači dobri kuhinji. NOM NOM NOM.

Pa lep dan še naprej vsem mojim dragim KULINARIKOM!!!!!!!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

dkrajnc24  

član od: 28.3.2012

sporočila: 248

19. avg 2013 8:01

@MBrando , sprva sožalje zaradi tvoje bolezni, vem da ni to najboljše saj imam tudi sam že od rojstva ASTMO

in pa

hvala ker si se oglasil z nekak podobnim razmišljanjem kot jaz... kajti razumljiv človek ( pa tudi zdrav v zgornjem delu telesa), če si prebere od mojega prvega posta, ko sem pač priporočal kam se odpravit na eno dnevni izlet je lahko videl, da nisem mislil nič slabega... ampak vse je bilo narobe z tem k.... BOHINJEM in pa BOHINJSKO BISTRICO... potem so se začele razne bučnice, ki pa so zares brezvezne totalno... sam pa kot sem dejal, ne bom tiho v takšnih primerih, ker sem moral do zdaj v življenju na delovnih mestih požirat več kot preveč, ampak tam je razumljivo saj prideš zadnji in si črna ovca... 

Tko, da hvala ampak z tem si boš tudi ti nakopal kaj kmalu bučnice takšne in drugačne, hehe :) 

 

Lepo se imej

dkrajnc24

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

19. avg 2013 8:23

Pa daj že nehaj cepetat, no...saj si velik in priden in lepo, da ti je všeč kraj, kjer je tvoja najdražja doma itd..., ampak tega kupleraja tukaj, kot si ga poimenoval, se pa raje izogibaj, če ne znaš sprejeti tudi kakšne pikre na svoj račun. Pač je tako, da če se izpostaviš in nekaj zapišeš, lahko tudi pričakuješ nazaj takšna in drugačna mnenja in zakaj moraš zdaj cepetat, če ti nekdo pove, da je pa še kje drugje po SLO "najlepši kraj" in ti ne pritrjuje? In ni nobena K...BB kriva vsej tej debati, ampak tvoje nadaljnje pisanje. Lepa beseda, pa kanček humorja vedno lepo mesto najdeta. Ampak, to najbrž razumejo le tisti, ki so že odrasli.

Ognjič

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

19. avg 2013 8:45

Prosim, da ostanete  znotraj vsebine teme.

dkrajnc, še enkrat opozarjam, da se vzdržiš besedišča, ki ne sodi na našo spletno stran. Besede, očitno namenjene izključno eni uporabnici bi lahko, če že, poslal na njen ZS, ne pa, da smetiš temo z njimi.

 

 



dkrajnc24  

član od: 28.3.2012

sporočila: 248

19. avg 2013 9:37

Hehe...sem brez besed in ponovno ne vem kaj sem v celotni temi narobe naredil... 

Že trikrat in še enkrat bom povedal, zgolj napisal sem da mi je gorenjski konec všeč in sem dal idejo.. za tisti post v katerem semi zgubil živce sem napisal kot opravičilo tebi moderatorju... smetim temo ali si mislil napisat, da so že prej določene smetile temo ali? 

Heh, očitno ste prava klapa skupaj.. ok, konec iz moje smeri, lp

dkrajnc24

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

20. avg 2013 13:36

Ideja za tiste z malo več kondicije v nogah:

http://www.planinskodrustvo-blagovica.si/rokovnjaska.html

Midva sva jo v četrtek oddelala en pošteni kos (zahodno polovičko), malce sva jo priredila, tako da sva startala in zaključila v Blagovici.

Takšnih poti je v Sloveniji malo morje.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti