Živijo :)
Zanima me, kakšne izkušnje imate z okraševanjem
Trak imam doma ampak ne vem, kako naj ga fiksiram gor? Bolj me zanima kako konce trakov zaključiti, da bodo fiksni i
Prosim za pomoč!! :)
vanilia
Živijo :)
Zanima me, kakšne izkušnje imate z okraševanjem
Trak imam doma ampak ne vem, kako naj ga fiksiram gor? Bolj me zanima kako konce trakov zaključiti, da bodo fiksni i
Prosim za pomoč!! :)
vanilia
2. avg 2013 17:56
Jaz sem za fiksiranje uporabila pištolco (tako, kot jo imajo cvetličarji) - se v sekundi zalepi.
Sweetie
2. avg 2013 17:58
Aja, pa pozabila sem reči, da s tem lepim samo blago (trak), nikakor ne sme priti v stik s torto.
Sweetie
2. avg 2013 18:33
In kako ga potem odstraniš, ko se razreže torto? S škarjami?
vanilia
2. avg 2013 18:50
Ja, s škarjami.
Sweetie
2. avg 2013 20:33
Ja, hvala za nasvet, ne bi nikoli pomislila na to lepilno pištolo! :)
Upam, da bom natančna in da ne bo lepilo na torti
![]()
![]()
![]()
vanilia
3. avg 2013 14:46
Mene pa zanima, če boš vanilia to delala na torti s smetano?
Darija50
4. avg 2013 8:08
Namreč, jaz sem stvar poiskusila, na torti, ki sem jo obdala s smetano in sem dala ta trak eno večer prej na torto in je na koncu izpadlo grozno! ![]()
Ta svilen trak mi je popil vso tekočino od smetane in se je kr povesil dol pa tudi tako grdo zarezo sem imela v torti da joj ![]()
Veliko sreče ![]()
Darija50
4. avg 2013 9:39
Z bucko in potem elegantnopoberes ven pred razrezom. Ce je trak svetel, bi maslena krema ob toplem vremenu "pogledala" ven.
5. avg 2013 9:50
Pod trak iz blaga dajte trak iz celofana, ki ga lahko zalepite kar s selotejpom. Meni se dobro obnese, tudi na smetano.
alibaba
5. avg 2013 9:51
Darija, a to je bila tiramisu torta?
alibabaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Pirini svaljki s pršutom