Dan jagod in špargljev

Drustvo Laz  

član od: 12.5.2010

sporočila: 12

13. maj 2016 8:07

DAN JAGOD IN ŠPARGLJEV NA BREGU PRI LITIJI, NEDELJA, 29. MAJ 2016


Kaj je lepšega kot uživati spomladanske sončne dni na prostem? Uživati jih ob imenitni kulinarični ponudbi iz sestavin, ki prepričajo še tako zahtevne jedce seveda!
Očarljiva vasica Breg pri Litiji je že dolgo znana po svoji pridelavi izjemno okusnih jagod in špargljev. V ta namen Društvo za razvoj podeželja LAZ vsako leto organizira dogodek, ki se ga udeleži več tisoč obiskovalcev, ki proslavlja prav ta dva slastna ploda. Letošnji obljublja da bo še posebno zanimiv.
Soustvarjalci letošnjega dogodka bodo poskrbeli za pestro dogajanje skozi cel dan. Poleg že znanih pokušin raznovrstnih špargljevih jedi in jagodnih napitkov ter sladic boste obiskovalci ob nakupu zdrave zelenjave in sadja prejeli še recepte. Rokodelci, ki bodo popestrili ponudbo na dogodku, pa vas bodo povabili k ustvarjanju unikatnih izdelkov.
Ob zvokih Litijskega odmeva se boste lahko tudi zavrteli.
Poskrbljeno bo tudi za animacijo najmlajših, ki se bodo vključili v ustvarjalne delavnice, ali se igrali na otroškem igrišču.
Vabljeni na kulinarično doživetje v naravi!

Drustvo Laz

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti