Rabim prijateljico, imam 21 let

tema je zaklenjena

prijateljico  

član od: 23.3.2013

sporočila: 8

24. mar 2013 19:23

Če pa kdo piše na meil, naj prosim napiše 

 

- SVOJE IME

- IZ KJE JE

- STAROST

- KAJ GA ZANIMA

- ALI IMA SLUŽBO, KAJ DELA

- JE ZADOVOLJEN S SVOJIM ŽIVJENJEM. / če ni zadovoljen- kaj bi rad spremenil?

- ŽELJE, CILJI

 

drugo....

 

 

prijateljico

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

24. mar 2013 19:45

Prijateljica,

časi se pač spreminjajo, ljudje tudi - ampak ene stvari pa bolj malo. Iskreno povedano, mene tale "mimovrste" pristop k iskanju prijateljev prav ne prepriča. Ljudje pač nismo artikli v katalogu, za prijateljstva je treba tudi malo delati, ne pa pogledati, dvakrat obrniti v roki, potem pa OK, gremo dalje. Ker če te prav razumem - prijateljice iz osnovne in srednje šole so šle vsaka po svoje, ti pa on-line prijateljev nisi našla, kajne? Iščeš čustveno, nežno osebo vredno zaupanja....kdo pa tega ne išče? Ampak vse čustvene, nežne in zaupanja vredne osebe pač ne morejo biti naše prijateljice, ker je za to potrebno še veliko veliko drugega. Iz tvojih zapisov, se mi zdi, veje pričakovanje, da naj bi ljudje kar sami od sebe paradirali in se ponujali po tvojem e-mailu, še celo poseben naslov imaš za to..... odkrito povedano, res ne vem, kaj naj si mislim.

No, mislim si, da bi bilo od vsega še najbolj pametno, si vzameš k srcu, kar je napisala MamaF. Si našla med forumašici tukaj katero, ki ti je po razmišljanji in pogledu na svet blizu? Piši ji, pošlji zasebno sporočilo, napiši ti nekaj o sebi in počakaj, kaj bo (zasebno sporočilo napišeš tako, da klikneš na ime uporabnice, potem pa na "piši mi". In mislim tudi, da bi bilo prav tako dobro, da upoštevaš Vendelinin nasvet. Poiskati pomoč ne pomeni, da je kaj narobe s tabo. Poiskati pomoč, ko ne gre več dalje, pomeni, da pač jemlješ življenje v svoje roke.

Sonja

prijateljico  

član od: 23.3.2013

sporočila: 8

24. mar 2013 19:53

Očitno ne razmišljamo vsi enako, jaz se ne strinjam, ko najdeš fanta/ ljubezen se pač zgodi ,po tem delaš na tem, ne pa pred tem, tako kot najdeš svojega " moža " fanta ljubezen, se pojavi tudi nepričakovano nekdo k se sklada s tabo.

prijateljico

Vadzajna  

član od: 16.7.2012

sporočila: 7

24. mar 2013 20:06

@prijateljico, potem pa ti res svetujem, go with the flow, poklikaj par ljudi na forumu, jih kontaktiraj in si poišči svojo srečo. Ne čakaj da bo sreča našla tebe. In kot si rekla, sama boš vedela, kdo ti odgovarja in kdo ne. Sam ne čakat, gremo akcija. Prijatelji ne padajo z neba, je treba tudi sam nekaj vložit v to, ne pa sam sedet pred računalnikom in čakat kdo te bo kontaktiral. Sama najbolj veš kaj iščeš, potem pa pojdi v tej smeri. In verjami, če so prijateljice iz srednje šole zgubile kontakt s tabo, je že moralo bit tako. Vsaka lekcija je šola. Od tebe pa je odvisno koliko se boš naučila. Pa vso srečo na poti. 

Tanja

prijateljico  

član od: 23.3.2013

sporočila: 8

24. mar 2013 20:09

Hm, mislim, da bom kar naredila po svoje, hvala za nasvet.

prijateljico

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

24. mar 2013 20:11

prijteljico: Nadaljuj z uporabniškim imenom, ki ga imaš že odprtega prosim in povej, da si to ti (da ne razkrivam jaz tvojega drugega up. imena). Tole je bilo podvajanje up. imena, pa še neprave podatke si pustila. Ni potrebe za vsako temo odpirati novega up. imena. Dovoljujem tudi možnost, da je vse tole ena zafrkancija, a ne trdim, da nujno je. In naj ne izpade grobo, ampak toliko je forumov tipa "spoznajmo se", tudi sicer lahko vprašaš za nasvet, ženitna ali prijateljska posvetovalnica pa tole ni, razen če iščeš kuharja ;-) Dvomim, da boš dobila veliko odgovorov na zgornja vprašanja po emailu. Zakaj bi ti kdo razkrival o svojem življenju? Jaz nekomu, ki ima več up. računov in večje število odprtih emailov... osebno ne bi zelo zaupal. Kdo sploh si ti? Tudi ti si nekdo, ki ga ne poznamo, ali ne? Lahko tudi nisi punca 21 let, ki išče prijateljstvo... ampak si lahko tudi ti vse kaj drugega. To je narava interneta.

Zato obiskovalcem Kulinarika.net ne svetujem, da razkrivajo svoje osebne podatke drugim po emailu, če jih prej dobro ne spoznajo (kar je težko samo preko neta). 

Mislim, da si dobila veliko pametnih nasvetov, kot si napisala, naredi po svoje, temo pa zaklepam, ker mislim, da je nasvet tu največ kar lahko dobiš in mi tole nagovarjanje za osebne podatke od drugih, sam pa prikriva svoje, ni niti najmanj všeč.

Hvala za razumevanje.

Jernej - administrator

prijateljico  

član od: 23.3.2013

sporočila: 8

24. mar 2013 20:17

Sem naredila posebaj samo za to, upam, da to ni napačno ali kršitev? Ker ni bil to moj namen ampak samo za posebne namene, lahko razkriješ moje drugo ime, ne skrivam ničesar, bi pa prosila, da ne, ker sem naredila gmail samo za druženje.

prijateljico

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti