Hotel punta -igrane!

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

8. jan 2014 8:56

Popolnoma se strinjam z Limnol, če ima večina slabo mnenje, pol bo že nekaj na tem!

kvačkarica

BABI 2+2  

član od: 8.11.2009

sporočila: 379

10. jan 2014 20:16

Lani smo bili 4 odrasli in dva otroka (5 in 8 let) v tem hotelu in kot so že zgoraj napisale, smo bili z vsem zelo zadovoljni, tako s ceno kot s ponudbo. Res je, da je parkiranje malo oteženo, vendar vedno najdejo prostor za tvoj avto. Ampak glavna pozitivna stvar, ki nas je predvsem navdušila je, da desno od hotela najdeš senco cel dan praktično v morje. Nihče od nas ni navdušen nad praženjem na obali (no, tudi čisto sončnih mest je izobilo) in nam je bilo v tisti najhujši vročini v senčki in rahlem vetriču nadvse prijetno -(jaz predvsem ligeštul in knjiga).

Letos zagotovo gremo na isto mesto. Sicer je bilo tudi nekaj, kar bi komu mogoče pustilo negativen priokus (nam ga ni), ko nam je zjutraj dvakrat nekdo stole in brisače postavil v morje, so se pa moški malo potapljali in ulov nosili na obalo, vse skupaj smo vzeli za hec, čeprav so se pa v hotelu na to resno odzvali, se globoko opravičevali in zjutraj potem pošiljali varnostnike na obalo malo v kontrolo. Baje se je tega lotil en malo moten mladostnik.

BABI 2+2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti