Hotel punta -igrane!

harmonika  

član od: 24.4.2008

sporočila: 217

tema odprta - 16. mar 2013 14:25 | ogledi: 9.204 | odgovori: 12

Pozdravljeni ,zanima me če je že kdo bil v tem hotelu in kakršnekoli izkušnje

lp

harmonika

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

16. mar 2013 17:39

Mi smo bili pred leti, bili maksimalno zadovoljni.Vse je na dosegu roke, za obzidjem bazena so stopnice, ki vodijo v samo marino.Idealno za večerne sprehode, vse je domače, prijazno.Plaža je pa delno kamnita, delno prodnata. Bazen enkraten, hrana enkratna, imaš parkirni prostor. Lahko se pelješ v Bosno, v Neum na izlet, ker ni daleč naprej. Mi smo hodili v Medžugorje! V samem hotelu je zelo prijazno osebje, tudi čistoča je bp. Mi smo ga mogli žal predčasno zapustiti, ker je sin zbolel, osebje se je zelo trudilo kakorkoli pomagati in to sredi noči.Pa naj zaključim, mi smo odšli z samimi lepimi vtisi in mislim, da boste tudi vi, če se boste zanj odločili!

kvačkarica

_Limona_  

član od: 25.4.2012

sporočila: 7

16. mar 2013 19:03

Bila pred 2 leti, glede na ceno tudi jaz zadovoljna :) Sobe imajo sicer starejše pohištvo, a imajo klimo in so kar prostorne glede na to, v kakšne "pajzlce" te včasih kje stlačijo. O tem hotelu načeloma same pohvale, tudi hrana je dobra, veliko senčke, super plaža in lepo morje. Mogoče je le parkirni prostor včasih precej poln in malce "nagužvan", a kolikor sem opazila, jih je dovolj za vse goste. Kot je že Kvačkarica omenila, je res dobro izhodišče za Dubrovnik, Neum, kakšen enodnevni izlet na npr. na Hvar.  Pa še za otroke imajo v glavni sezoni, mislim da letos ponovno, animacijo in zabavo skozi cel dan, slovenske animatorje, pa tudi za starejše še najde kaj zanimivega v njihovem programu ;-) Je pa to res manjši, bolj "domač" hotel, ni to kak ogromen hotelski kompleks. Meni je to sicer ljubše od velikih hotelskih naselij, a kakor za koga.


 

 

_Limona_

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

16. mar 2013 19:24

Tudi mi raje hodimo v takšne manjše bolj domače hotele. Predvsem nam je všeč, če je bolj preprosto, domače in nenagužvano. Dopoldneve radi preživimo v raziskovanju okolice, kakšen izlet in tukaj vam destinacij ne bo zmanjkalo, če ste takšne sorte. Domačini so pa res prijazni, za vsakega najdejo temo za pogovor in si vzamejo čas, da ne omenjam domačih živali...muce. Te kar čakajo v marini na prihod ribičev!

kvačkarica

harmonika  

član od: 24.4.2008

sporočila: 217

17. mar 2013 3:11

superca -hvala izbira bo lažja  in prav nekaj takšnega iščemo

harmonika

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

17. mar 2013 6:34

Vesela bi bila, če bi po preživetju dopusta poročala o podobnih izkušnjah!

kvačkarica

snežkosnežak  

član od: 7.1.2014

sporočila: 1

7. jan 2014 18:12

Pozdravljeni,

letos tudi mene mika hotel Punta v Igranah.Prosim za izkušnje, če je kdo letoval 2013.Sva dva odrasla in nimava prevelikih zahtev., do sedaj sva večinoma hodila na Rabac ,  v  Vrsar,  Umag , Poreč,Paklenica hotel Alan imela sva ALL in sva bila z hoteli zadovoljna, le morje ni preveč čisto, razen na Rabcu in v Zadru.Rada bi čisto morje ne preveč gužve.Slike  tega hotela z okolico so mi lepe, me pa zanima ali je  ob obrokih gneča, je dovolj miz, je pijača samopostrežna se nosi zapestnica, je popoldan tudi kava? Je parkirišče plačljivo? (midva hodiva sredi julija na dopust).

Za vsako inf. se zahvaljujem :)

snežkosnežak

Johanna  

član od: 14.5.2013

sporočila: 377

7. jan 2014 21:23

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

 

Tukajle je 10 mnenj, ne vsi v slovenščini. :)


Vanja

 

 , Vanja...

 

Sedaj pa grem preverit mnenja za en hotel v Londonu, me res zanima, ,  ne glede na vse skupaj, spala sem  pa le - kot angelček. 

 

 

Johanna

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

8. jan 2014 6:02

Pred leti smo bili v tem hotelu.O tem kar sprašuješ, bi rekla le pozitivne stvari, vse je kot mora biti! Hrana je preprosta, čisto, nosijo se zapestnice....Pri obrokih je vedno vsega dovolj in se trudijo,da vsakemu ustrežejo. Tudi mi hodimo v tem času, parkirišče je dnevno za doplačat, ampak le nekaj malega. Kava, ja, seveda je in tudi pecivo. Z svojim avtomobilom se lahko peljeta na krajše izlete, saj ni daleč do Međugorja in Neuma! Škoda le, da smo morala zaradi sinove bolezni predčasno domov, drugače pa...,vrjetno se bomo še vrnili tja.

kvačkarica

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

8. jan 2014 8:33

Nauk je torej: vsak na dopust gleda malo drugače - o istem hotelu in uslugah imajo različni ljudje povsem različna mnenja, predvsem zato, ker so pač pričakovanja popolnoma različna. Če torej sprašuješ za mnenje, vprašaj nekoga, katerega okus in muhe res dobro poznaš. Če sprašuješ neznance, kot smo kulinariki, moraš pa znati brati predvsem med vrsticami. Zase lahko rečem, da se na tripadvisorjeve nasvete zanašam in me še niso razočarali - vedno se najde kak nergač, ampak če nerga večina, potem je svoj denar bolj pametno nesti kam drugam.



Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 08. 2014 08:34

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti