Zanima me,kaj si po horoskopu,če si rojen 23.9. ob 21.57 ? Zadnja devica ali prva tehtnica ?
nallis
Zanima me,kaj si po horoskopu,če si rojen 23.9. ob 21.57 ? Zadnja devica ali prva tehtnica ?
nallis
12. feb 2013 20:23
Za zadnjo devico ali prvo tehtnico prvič slišim. Rojeni 23. 9. pa so tehtnice po horoskopu.
zeta
12. feb 2013 20:24
Jezus pa saj to je jasno - a ne traja dan do 24.00? Razen če v astrologoji velja drugače? V bivši JLA je tudi bilo 2 plus 2 4, razen če so drugače ukazali ...
mamamia
12. feb 2013 20:29
Ah, človek mora biti pragmatičen, si pač tisto, kar ti trenutno bolj ustreza, ne? ![]()
13. feb 2013 9:48
Prva devica je bila menda Eva, za zadnjo pa še nikjer nisem slišala, da bi potekalo kakšno tekmovanje![]()
![]()
![]()
13. feb 2013 10:15
Pri masi astroloških spletnih strani, ki so večinoma opremljeni s kalkulatorjem za izračun tega, kjer je imelo stati Sonce in ostali planeti plus Luna v trenutku, ko se je rodila XY oseba in tp v pdmpsi na lokacijo AB kraju na zemeljski krogli, kjer se je ta oseba rodila...je pa res malo hecno tole spraševati tu.
Vendelina jr.
13. feb 2013 10:29
Kar se horoskopa tiče, pa če vrjameš vanj, pa če se še vedno ne moreš opredelit- beri obojega!![]()
13. feb 2013 12:37
Moj sin se ima za tehtnico, pa je rojen ob 20.37.????
Joj, kaj če pa že ves ta čas (20 let) narobe horoskope bere?????![]()
![]()
![]()
13. feb 2013 12:43
Nallis, tule recimo: http://www.astrocaffe.com/ ali pa tule http://www.astroadvice.com/default1.asp se malo pomujaj s številkami, pa ti bodo vse izračunali in razložili, kakšna je tvoja nebesna situacija. Pa veliko zabave!
Sonja
13. feb 2013 13:11
marjja je napisala:
Marrja, naše horoskopsko znamenje se določi po datumu rojstva, od ure rojstva pa je odvisen podznak. ![]()
13. feb 2013 14:01
| marjja je napisal/a: |
Joj, kaj če pa že ves ta čas (20 let) narobe horoskope bere?????
|
Drama ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom