Prostor za žur v ljubljani

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

tema odprta - 10. feb 2013 22:46 | ogledi: 12.913 | odgovori: 40

Živjo!

Iščem prostor za žur, v Ljubljani, za praznovanje rojstnega dne, cca. 20 ljudi.
Zdaj se pa zaplete :D. Rada bi, da prostor ima drog za ples (štango), ker bi rada partnerja, ki praznuje, presenetila s kratkim nastopom.
Vsi štanga bari so predragi, sploh jih pa ni možno najeti za vikend (kakšna sobota ali petek).
Fajn je tudi, da se da točiti svojo pijačo, ker sem bolj na knap z denarjem.
Opcija (slabša) je tudi, da bar/klub nima štange, če lastnik dovoli, bi jo sama namontirala (nič se ne šraufa).

Any ideas?
Hvala vsem za pomoč!

 

P.S.


Našla sem idealen oglas na internetu, vendar je iz leta 2008 in mail ni več veljaven :(

Nekaj takega bi bilo idealno:

"V ljubljani ugodno oddam prostor za zaključene družbe do cca.30 ljudi.Prostor je opremljen:šank,manjše plesišče,separe z sedežno garnituro,ozvočenje,light show, štanga, garderoba, wc. Možnost prodaje vaše pijače.Klub je zaprtega tipa.Vstop je dovoljen samo povabljenim.Parkirni prostor je. Nahaja se v bližini kopališča Kodeljevo. "


A se komu sanja, kaj bi tole bilo, kje naj kontaktiram lastnika?

manevem

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

11. feb 2013 10:44

Rešitve za tvoj problem sicer nimam niti se mi ne sanja, kje bi lahko najela kakšen tak prostor. Imam pa nasvet zate; daj tisto presenečenje na štangi raje prihrani za domačo spalnico in štiri oči.

Issi

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

11. feb 2013 12:12

Se zelo strinjam. Štanga, tako kot jo ti želiš prezentirati, je intimna zadeva, da bolj intimna ne more biti.

Slavljencu, katerga partnerka bo pred širšo publiko, v kateri bo tudi sam, izvajala ples ob drogu, bo, blago rečeno nerodno.

 

Glede prostora s plesiščem blizu Kodeljevega - je resnično dober prostor (bila dvakat tam na veselicah, s tem, da smo mi plesali salso in je bilo super) čisto ob gradu Kodeljevo - trenutno mi je ušlo iz glave, kako se zadevi reče, ampak če se pripelješ tja (najbližje ob graščini) je napis in te bodo lepo usmerili.

 

Pa še en word of advice: Drago dekle, doziraj to, koliko se v resnici želiš potruditi. Saj truditi se je lepo, ampak, za božjo voljo, ne trudi se preveč. Ti si "bolj na knap z denarjem" in vendar bi za to, da bi bila ena moška oseba presenečena in ganjena, plačala kar precejšnjo vsoto denarja, povabila več kot ducat ljudi....pa še svojo pijačo bi prinesla.  Draga moja, tega vsega je odločno preveč. Edina oseba, za katero se je treba potruditi toliko in še več, si (v tvojem življenju) samo ti in nihče drug.

Postavi sebe na prvo mesto, kupi si linžerijo (ostanek pa lepo na depozit, bo denar bolje naložen) (se dobro kombinira z drogom)...in ko boš sebe postavila na prvo mesto, boš srečala tudi moškega, ki bo odštel denar za tvojo veselico, na kateri bo več kot ducat ljudi. Tale frajer, o katerem sedaj razmišljaš... po branju tvojega nekako nimam občutka, da je on TA.

Vendelina jr.

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

11. feb 2013 12:29

OK, glede na to, da zadeva s štango torej odpade, bo prostor veliko lažje najti. Takih "klubov" se raje izogibaj, razen, ča imaš v mislih res zelo specifičen program (sploh pa so klubi verjetno še precej bolj dragi od kafičev za 20 ljudi, sploh, če imajo separe).

Nekako se pričakuje, da kar je javno ponujeno, je tudi javno dosegljivo, torej raje vajine paritvene rituale opravita brez dvajsetih povabljenih prič, ki bi znali stvar zelo po svoje razumeti in utegneš namesto zvezda večera postati štos leta. Kaj lahko se zgodi, da boš po tem presenečenju za fanta svoje presenečenje doživela še ti, pa ni nujno, da ti bo všeč. 

Sonja

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

11. feb 2013 12:51

Hvala punce za vse dobronamerne nasvete.

No, da se malo razlozim. Tale "ples" sem mislila naresti oblecena v kratke hlacke in mikico oz. top. Namrec, nekaj casa ze treniram ples na stangi in bi naredila kaksno akrobacijo, ne bi bila vulgarna ali prevec izzivalna. Slavljenca pa ja ze poznam, da vem kaj in kako lahko naredim, da mu ne bo nerodno. In tudi, koliko truda si zasluzi za RD ;).

Bom precekirala tale prostor pri Kodeljevem. Ali imajo tudi stango?

manevem

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

11. feb 2013 12:59

Vseeno se mi nekako vsiljuje misel, da tale ples sploh ni tako zelo namenjen "njemu" ampak gre bolj za to, da se vsem prisotnim malo pohvališ in pokažeš. In da se zaneti malce zavidanja moških kolegov in nevoščljivosti ženskih kolegic.Še vedno mislim, da se take stvari ne izvaja pred kupom prijateljem, pa ne glede na kvadratne centimetre prisotne tkanine.

No ja, kakor želiš.

Issi

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

11. feb 2013 13:13

Hm, ste mi pa dale misliti. To planiram ze nekaj mesecev... Mogoce je pa res boljse, da to naredim na 4 oci.  Samo, doma mu veckrat zaplesem in ne bo takega efekta, ce to naredim se za RD, pa sem ga hotla presenetit, kjer to ne pricakuje. Nisem razmisljala kako bodo ostali to dojeli. Joj, zdej sem pa v dilemi, meni se je zdela odlicna ideja - do zdaj :/

manevem

Vesnuska  

član od: 1.1.2011

sporočila: 944

11. feb 2013 13:15

Če doma to večkrat počneš in je zadovoljen, naj bo to dovolj. Močno dvomim, da si kak moški želi, da njegova izbranka ob drogu pleše pred ljudmi. Če si zanič, mu bo nerodno, če si dobra pa itak hoče, da plešeš le zanj.

Lepo praznovanje.

 

Vesnuska

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

11. feb 2013 13:22

Jaz sem mislila, da bo ponosen in presenecen :/

Tole kar sem jaz mislila zaplesati je pole art - sport, akrobacije na drogu in zgleda res lepo, nisem se nameravala pomankljivo oblecena eroticno zvijati. Pa vse prijateljice, ki sem jim omenila in sprasevala kaj si mislijo o tem (glede na to, da ga poznajo), so bile kar za. Zdaj ne vem vec.

manevem

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

11. feb 2013 13:25

No, ples ob in na štangi je zadnjih nekaj let priljubljen način rekreacije po mnogih slovenskih mestih in v športnih centrih. Tudi spretnostne vaje se dajo na njem delat in ni nujno, da vselej z navdihom erotike.

 

mamamia

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

11. feb 2013 13:31

Res je. Jaz pri nobenem sportu nisem imela taksen "musklfibr", kot ga imam pri plesu ob drogu, pa sem precej sportala :D. Treniramo oblecene, razen ce plezas na drog rabis imeti odkrite roke in noge, da se lahko oprimes droga.

Sej bi bila zenstvena, nikakor pa ne bi plesala izzivalno in niti priblizno tako tako, kot bi to pocela v splanici. In ne bi nastopila tako, kot to pocnejo punce v klubih - one ne delajo akrobacije na drogu, ampak se eroticno zvijajo okoli njega. A se vedno mislite, da tako presenecenje ni primerno?


manevem

Sporočilo je spremenil(a) manevem dne 11. 2013 13:33

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti