Otroški voziček

zgodovinarka  

član od: 25.5.2012

sporočila: 3

13. feb 2013 21:53

Pozdravljene! Jst bi pa kupila samo voziček, ki bi ga imela v avtu, za v mesto, trgovino... Vse ostalo že imam (lupinica, košara). Prodaja katera kaj takega, oz ve kaj bi prišlo v tem primeru v poštev?

zgodovinarka

sreca  

član od: 8.1.2010

sporočila: 30

14. feb 2013 16:23

Pozdravljena Brina,

Katere znamke je bil ta italijanski voziček in v kateri spl. trgovini je bil kupljen, če ni skrivnost in še to, ali se otroško opremo dobi tudi v obmejnih italijanskih mestih (Gorica, Palmanova ...)

 

 

LP in hvala1

sreca

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

15. feb 2013 8:03

zgodovinarka, če bo res samo za v trgovino, potem je dobra čisto običajna marela, če bo pa še za na kak špancir, sem pa jaz takrat za mojega krščenca naredila celo študijo in za darilo je dobil od Babywelta model Moon fit, saj od Quinny-ja Zapp je krasno majhen, lahek, oh in sploh, stane pa malo morje denarja in naklona se ne da spustiti, otrok ti potem po sede spi, ni ravno najbolj udobno.

Na bolhi ga dobiš že od 30 evrov dalje, fit ali kiss, dva modela, eden ima dvojno kolo, drugi pa dve kolesi spredaj... Sama sem se takrat raje odločila za fit varianto, oba pa sta še malce amortizirana.

PS Našega zdaj uporablja že dete št. 4.

Loni Makaroni

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

15. feb 2013 8:59

Pri nas smo bili s Queenyjem freestyle zelo zadovoljni. Sprednje kolo se lahko vrti ali ga fiksiraš.

Tudi z zlaganjem v avto nisem imela težav (ni preveč težek in tudi lepo je šel v prtljažnik mojega peugeota - brez pomoči moških :) )

Torej če ga katera želi ga ugodno prodam, je pa lepo ohranjen, opran v čistilnici.

 

Lp, Anja

ANJA

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

15. feb 2013 9:09

Dotičnega je imelo tudi "naše" dete za prvi voziček, ampak je bilo treba sedežno enoto sneti, pa včasih tudi kakšno kolo, da je pasal v prtljažnik mojega pežojčka.

Prtljažnik je res kar fajn merilo pri nabavi vozička.

 

Loni Makaroni

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

15. feb 2013 10:22

Ravno sem se namenil oddat oglas na Bolho, Maclaren Quest.

Commis débarrasseur

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4527

15. feb 2013 11:35

sreca je napisal/a:

Pozdravljena Brina,

Katere znamke je bil ta italijanski voziček in v kateri spl. trgovini je bil kupljen, če ni skrivnost in še to, ali se otroško opremo dobi tudi v obmejnih italijanskih mestih (Gorica, Palmanova ...)

LP in hvala1
sreca

Kako to misliš?

 

Za rabljeno otroško opremo  sta v Novi Gorici najmanj dve trgovini:

 

http://www.rabim.info/otroska-trgovina-kid-trgovina

 

http://www.bizi.si/PUFETA-ANDREJA-MLADOVAN-S-P/m

 

Srečno "vožnjo"

 

 

mzm

Gigi_84  

član od: 26.8.2008

sporočila: 331

15. feb 2013 18:19

Ravnokrar prišla od nekaj ogledov vozičkov. Kaj naj rečem, še manj vem kot prej :) Povzetek pa je tak:

- Baby Center: Preferirajo mestne vozičke s plastičnimi ali gumi kolesi. Napihljiva kolesa ima samo Mutsy in MaxiCosi, ki pa sta za moje pojme predraga za to, kar ponujata. Na žalost sem naletela na zelo nezainteresirano prodajalko, ki mi je na hitro na A4 z roko napisala "ponudbo". Ni govora o kakem resenem predračunu, popustih ... Ker sem po duši in službeno en tak velik barantač, sem z njimi zaključila :)

- Internetna stran Otroški vozički: Salon v Domžalah. Imajo 3 različne znamke, vse iz Poljske, kar je tudi en fenomen. Vsi prodajalci so mi potrdili, da je ta trg čisto "ponorel". So bolj kvalitetni kot Kitajci in cenejši kot Zahodna Evropa, po kvaliteti ne zaostajajo. Prodajalec izredno ustrežljiv in poln dobrih nasvetov, možnost dogovora za dober popust. Tu sem našla voziček znamke Coletto, super lahek in okreten, cenovno kar ugoden. Je definitvno v ožjem izboru. Edino barvna paleta mi ni všeč, kaj morem, sem pač vizualen tip človeka.

- Mali Vragci (internetna prodaja): Možen ogled nekaj primerkov v privat hiši (garaži). Fant zelo prijazen, vse zelo sproščeno in veliko izveš. Cene res ugodne (dober voziček s košaro, športnim delom, lupinico in ostalo "kramo" dobiš že od 350 eur naprej). Ima pa ogromno ponudbo, praktično največ znamk pri nas. Zopet prevladujejo "Poljaki".

-Bumbo v BTCju: 3 znamke, med drugim tudi Lux4Kids in seveda "Poljaki".

Če zaključim: Vozičkov malo morje, zame osebno samo 1 problem: Vsi so izredno glomazni in široki, kar me zelo moti. Sem namreč bolj pri "miniaturnih" in ko se postavim zravem vozička, se počutim kot Alica v čudežni deželi v pomanjšani verziji. Mojemu partnerju so vsi normalne velikosti. Ko pa že najdem lahke in majhne vozičke, so pa vsi s plastičnimi kolesi, kar mi ne pride v poštev.

Če zaključim svoj kratek "elaborat", avto sem kupila prej, kot pa bom ta voziček. Dopuščam možnost, da sem preveč izbirčna. Kdor prizna, mu je že pol oproščeno :)



Gigi_84

Sporočilo je spremenil(a) Gigi_84 dne 15. 2013 18:21

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

15. feb 2013 19:27

kaj pa kaj takega: http://www.sb-poceni.si/podrobno/otroski_vo

jaz sem tudi komplicirala in sem zelela imet en konkreten voz za dlje casa, ampak sem po enem letu ze kupila lahko marelo

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

zgodovinarka  

član od: 25.5.2012

sporočila: 3

18. feb 2013 12:31

Hm, za nas navadna marelca še ne pride v poštev, ker je naša bejba šele 3mesece. sem se nazadnje odločila da pogledam za rabljen peg perego, ki se zloži v marelo in ga imaš lahko od rojstva naprej!

zgodovinarka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti