Iščemo ljubitelje hrane/ kuhinje/ kuhanja za sodelovanje v novi kuharski oddaji sol in poper

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4004

16. jan 2013 21:03

Oddaji si še nisem pogledala...imam posneti...toda zasluži si plus,ker se je voditeljica prijazno odzvala...

Vrtejbenka

Girandola  

član od: 16.1.2013

sporočila: 6

16. jan 2013 21:55

RivaC, hvala za prijaznost in razumevanje za projekt, ki se je komaj začel in se razvija. In za veliko srce, seveda. In še to: oddaja nisem samo jaz, oddaja je velika ekipa..hvala od vseh.

Girandola

HejHoj  

član od: 14.2.2008

sporočila: 135

16. jan 2013 21:59

Girandola, povabi vse, ki imajo po eni oddaji toliko pripomb, vanjo, naj nastopijo. Morda jim pa to manjka. Eni oddaje še nsimo videli, ker pač nismo imeli možnosti, zato komentarja o oddaji nimam.

Najlažje je "šimfati", je vedno rekla moja babica. Aja, pa tudi to: "Kdor dela, dela tudi napake, iz njih se pa tudi kaj nauči".

mimikad  

član od: 20.12.2012

sporočila: 7

16. jan 2013 22:20

Mene je danes pritegnilo, ker sem "šaltala" po kanalih in sem videla tistega moškega iz publike (belokranjec)...je iz sosednje vasi in sem potem samo zaradi njega gledala...pač da vidim kakšna je oddaja.

 

Sicer solati sta bili lepi za vidit in se bi dalo kakšno zamisel dobit pri kuhi. (sej pri meni, ker sem "mlada" kuharica).

 

Mogoče bi res bil lahko kakšen komentar več o hrani/pripravi/sestavinah pa malo manj smeha...no upam, da bo naslednja oddaja boljša...malo vaje pa bo...samo pogumno naprej.

 

mimikad

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

16. jan 2013 22:21

Sem zelo vesela, da se je voditeljica oglasila tukaj. Res tudi mene moti ta prisiljen smeh.Oriana malo več sproščenosti,nič drugega.Spomnim se ene take oddaje iz pred let in tam je bilo vse bolj na izi,sproščeno.Upam, da vam uspe.Samo naravno ,sproščeno,pa bodo tudi kiksi simpatični.lp

dari

Sunny09  

član od: 25.11.2009

sporočila: 219

16. jan 2013 22:23

Girandola, oddaja ste vsi, največ je pa v ospredju (in na tapeti) seveda voditelj/ica :)

Drugače pa vse pohvale za "pogum", da si se oglasila na tem forumu. Zdaj vsaj veš kaj gledalce moti in to poskušaš vzeti kot konstruktivno kritiko.

Želim vam veliko uspeha s to oddajo še naprej! Zanima pa me, koliko časa bo ta oddaja na sporedu - npr. 10 tednov ali je prišla v redni program?

 

rivaC, ali nisi prav ti spraševala kje se prijavi na to oddajo (al nekaj podobnega)?? žal tega posta ni več...

Sunny09

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

17. jan 2013 5:47

Oddaje še nisem videla, pogledam jo ob prvi priliki.

Girandola, tebi pa  en velik  , da si se pogumno izpostavila tule, kjer včasih prav pošteno vre. Nekatere pripombe bodo zelo na mestu, nekatere samo kritikantske. Preberite jih in predebatirajte v ekipi tisto, kar bo motilo več ljudi , ne pa tudi čisto vsake domislice, ker če hočeš ustreči vsem, je ponavadi še slabše.

Nepristni nasmehi motijo tudi mene in ravno zaradi takih voditeljev in sovoditeljic nekaterih oddaj enostavno ne morem prežvečiti. Girandola, kar pogumno naprej. Želim ti, da najdeš tisto pravo mero in da bo oddaja tudi z našo pomočjo postala prijetna in gledljiva  .

Cila

Cila

larisa1  

član od: 16.12.2003

sporočila: 167

17. jan 2013 7:29

Oddaja spominja na pred leti Hruške in jabolke  na TVH in pa tudi na podobne na slovenski TV. V 20 minutah res ne more biti dosti besedne zabave, saj morajo tekmovalci zelo hiteti. Jaz še brez kamer ne bi zmogla v tako kratkem času pripraviti dveh jedi. Tudi koncept oddaje je dober, saj na koncu pripravi mojster enako jed tako kot si jo  je zamislil. Torej dobimo kar tri variante, kako pripraviti isto jed.  Me pa moti postavitev scene, ki daje negativen prizvok. Kuharska pulta tekmovalcev sta postavljena tako daleč  drug od drugega, vmes je preveliko več praznega prostora, tako da gledalec dejansko ne more spremljati dela kuharjev, saj je slika za gledalca preveč oddaljena in  premajhna, ker je "delovišče" preveč oddaljeno. Po mojem mnenju ravno to mrtvi oddajo. Kar se pa voditeljice tiče, mislim, da se vživlja in pri drugem vodenju je bila že neprimerno boljša. Naj nas ne moti smeh. Smeh namreč voditeljico spremlja povsod, ne glede kje je in kaj dela. Je pač tak tip in je morda prav zaradi tega najeta, da bo znala kakšne neprimerne situacije  premostiti s smehom.  Fajn  bi bilo, da bi se tudi mi znali kdaj tako smehljati in smejati. 

Vse to pa ne pomeni, da bom vsako oddajo zvesto spremljala. Če mi ne bo "sedla" ali zaradi recepta, ali zaradi tekmovalcev ali tudi zaradi voditeljice, bom brez problema  šla na drugi kanal. Vsaka oddaja je prav zaradi nastopajočih vedno drugačna. Nekateri tekmovalci znajo ozračje naelektriti, nekateri pa razelektriti.  

larisa1

malaga  

član od: 1.6.2011

sporočila: 800

17. jan 2013 9:14

Oddaja se je šele začela. Dajmo voditeljici in vsem ustvarjalcem oddaje nekaj časa. Voditeljici svetujem, da si  ogleda svoje oddaje in  mogoče tudi kakšno iz drugih produkcij, pa bo sama videla kje ga biksa in kaj lahko popravi. Želim si, da bi kamere bolj snemale sodelujoče kuharje in kuharice v roke, oziroma, v pripravo jedi in ne v obraz.

malaga

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

17. jan 2013 9:33

Spet na dobra tema na tem forumu za pljuvanje. ''kriznana, anja, anibas, hedonist, Vilma, rivaC'', pa kaj znate še kaj drugega, kot samo šinfat. Takšni ste, kot tisti ''štrunfek mrzim'' pri smrkcih.

Glejte raje v piskre, kaj se ustvarja pri pogumnih kuharicah ali kuharčkih, ne pa v barvo kuhinjskih omaric, razmih med pultoma in ali so rože prave ali umetne... ! Še veliko je tega, kar najdete, samo da vas lahko moti, le bistva oddaje ne najdete.

Le redki so pohvalili oddajo, predvsem pa amaterske kuharje, ki se prvič pojavijo na sceni pred kamero. Vsaka jim čast, da so pristali na to. 

Girandola kr tako naprej. Kar nasmej se še, da se še mi malo nasmejimo s tabo. Ob prebiranju te teme na forumu, mi gre itak samo na jok.

Matjaž

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti