Ljudje v hotelski restavraciji

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

5. jan 2013 17:52

A pes je stal na mizi in pil in jedel??? Še dobro, da je bil mops - ko bo pa komu prišlo na misel, da bo tako pogostil bernardinca al pa bernskega planšarskega, bo pa kriza......

lp

cervus

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

5. jan 2013 18:41

Eni imajo za domače ljubljenčke razne pitone, menda tudi krokodile itd. Za vse pa velja tisto, da iz malega zraste veliko. Začne se z mopsom na mizi, konča pa kdove kje. Res se nam slabo piše. Ha, morda je pa zato eksotična restavracija?

Po restavracijah in hotelih me ta obnašanje, kot ga eni opisujete niti ne moti, se pač brigam bolj za sebe, me pa blazno zmoti neprijaznost osebja ali nečistoča. Tudi miši sem že videl tekat med mizami, da ne govorim o pajkih in umazaniji po hotelskih sobah, pa ni potrebno, da je ravno najcenejši pajzel.  



janko1

Sporočilo je spremenil(a) janko1 dne 05. 2013 18:43

te.jcika  

član od: 17.8.2010

sporočila: 165

5. jan 2013 20:04

Elaphus, ravno zadnjič je sestrična razlagala( dela v restavraciji), kako je pri mizi gostov sedel bernardinec...

te.jcika

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

5. jan 2013 20:23

Kriza je.....

lp

cervus

patka  

član od: 16.8.2008

sporočila: 372

5. jan 2013 22:08

Ja, je kriza,  ampak ne toliko v denarnicah kot v glavah, odnosih, obnašanju....

patka

Kotarca  

član od: 13.6.2010

sporočila: 614

6. jan 2013 7:20

patka je napisal/a:

Ja, je kriza,  ampak ne toliko v denarnicah kot v glavah, odnosih, obnašanju....



patka

Kotarca

začetnik  

član od: 14.3.2005

sporočila: 113

6. jan 2013 12:39

Jaz sem pa zelo vesela, kadar smo na kakšni poti s kužkom, če mi dovolijo, da v kakšni gostilni leži lepo pri miru pod mizo.

 

 

začetnik

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

6. jan 2013 15:54

začetnik, yorkširec od moje tašče leži povosd pod mizo tako pri miru, da ga nihče niti ne opazi. In tudi mene to ne moti. Mi smo itak izpričani pasljeljubci. Toda ali nisi pozorno prebrala, da so ti judje v lokalu psu dali piti vodo NA mizi ne pod moizo ali pri mizi?

 

mamamia

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 554

6. jan 2013 19:39

Sem se spomnila dogodka iz pred ja kar nekaj let nazaja,saj je bila naša deklica takrat še v vozičku.Prvič smo dopustovali skupaj kot družina na  slovenski obali.Prijavili smo se opravili vse potrebne postopke in se odpravili proti dvigalu.Želei smo si pač v sobo se razkomotiti in oditi na plažo.Dvigalo prispe in gruča starejših nemcev se je prerinila mimo nas ne pazeč na otroka v  vozičku oni so pač glavni.Ne boste verjeli receptor,ki je bil zraven jih je lepo ustavil pokazal na nas in jih vrnil nazaj.Pohvale vredno od osebja.Skozi vsa leta smo kar precej dopustovali po Hrvaški.Samo enkrat pa smo na otoku Braču bila priča zelo glasni družini iz štajerske.Obnašali so se kot,da so glavni cel halo so zagnali,če si se slučajno usedel za mizo kjer so oni sedeli dan pred tem.Ja najbrž so glede na svoj priimek mislili,da so glavni povsod.Drugače pa se ne oziram na ostale goste na dopust grem zato,da se odklopim in ne zato da bi opazovala obnašanje drugih.Res pa je da nemalokrat ko odhajamo iz jedilnice opiš ogromno hrane nedotaknjene na krožnikih.Sama rada poizkusim kaj novega,saj zato končno smo se odpravljali na dopust v Turčijo ali Tunizijo toda,ker ne veš ali ti bo hrana všeč je to sprva čimmanjša količina in šele potem večja.Škoda se nmi zdi hrano metati proč in si pač naložiti krožnik poln hrane samo zato,ker sem jo pač plačala.Tako ali tako si greš hrano lahko iskat kolikokrat hočeš in kolikor hočeš.Iz jedilnice pa zelo poredko odnesemo samo kakšno sadje pa še to res minimalno.Razen pred ene 12 leti na Lošinju,kjer smo odkrili oslička in ga je naša deklica potem hranila s kakšnim jabolkom na dan.Letos upam,da nam bo dano in si bomo privoščili še se mi zdi zadnji skupni dopust,saj bo potem hčera pač raje šla s prijatelji ali fantom.Čas hitro teče in uživajmo takrat ko smo skupaj kot družina.Vzgoja pa je stvar posameznika.Kar seješ to boš žel.

chappy

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

8. jan 2013 15:09

mamamia je napisal/a:

In kaj pravite na dogodek v znani ljubljanski restavraciji z eksotično hrano? Parček, na videz dokaj premožen, je prišel z mopsom (to je pes, če morda kdo ne ve). Ko sta jedla, je gospod iz vrečke vzel posodico, nalil vodo in jo na mizi poudil psu, potem pa je mopsek še nekaj malega popapcal na mzi. Osebje restavracije? Niti besede ni nihče rekel paru, le mladina pri sosednji mizi je vstala in so šli. Kaj pravite na to???

 



mamamia

 

Najprej bi bo zdravju povprašala parček in potem še definitivno osebje v restavraciji!!!!! Vse kar je prav, pa pasjeljubci gor ali pa dol, ampak da bo pa pes v restavraciji po mizi tacal, na mizi pil, to pa sigurno ne bi mirno gledala! Čudno da mu niso pustili, da še urinira po mizi! 

leandros

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti