Kokoši pijejo jajca

mak1992  

član od: 30.1.2013

sporočila: 2

26. feb 2013 5:29

eii

 

se sprehaja po dvorišču kura ki že dolgo ni imela petelina na sebi.....haha pa ga je močno pogrešala sam kaj ko bi je druge prijateljice kure videla da se je kar tako ustavila pa ga čakala bi rekle da je kur_ _, pa je tuhtala pa je rekla najbl da se spotaknem hahaha :))))

 

 

mak1992

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

26. feb 2013 7:27

Se opravičujem, ker sem šele danes opazila to temo. Imam pa idejo za kvačkarico. Sicer sem zasledila, da se je težava uredila. Ampak .....

Namreč, če kokoške "trpijo zaradi pomanjkanja s...a" lahko pomagam. Lani spomladi smo dobili 2 mlada petelinčka (lastna "proizvodnja" - holandska belokapa) in sta polna energije. Če želiš ti lahko enega odstopim, pa bo mir in kokoške zadovoljne. Imam občutek, da moje kokoši namreč ne bodo zdržale vse silne energije, ker jih kar naprej preganjata in bi s tem zadela dve muhi na en mah.

Morda pa koga drugega zanima lep, urejen (s posebno frizuro) petelinček, ki rad poje.

LP

 

McNena

kvačkarica  

član od: 30.6.2012

sporočila: 537

26. feb 2013 9:43

Hvala, moj petelin je v polni kondiciji, stvari so se uredila. Se mu opravičujem za krivico, zgleda , da ni bil on kriv.Pa tudi jaz sem v polni kondicije, ker lovim onega-mini petelinčka vsako jutro pri sosedih.Ta ima namreč svojo kokoško in se z njo sprehajata prosto, ker pa leti po zraku, se mu zahoče malo izleta....Glede petja pa, McNena, en čas se mi je še dopadlo tole petje, zdaj ga pa že imam poln kufer zjutraj ob 3. Imamo tekmovanje, kdo bo glasnejši na našem vrhu!

kvačkarica

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

26. feb 2013 10:33

Ha-ha. Zanimivo kako pridnega petelinčka imaš. Naša dva začneta peti okrog 5. ure zjutraj, tako da ni tako hudo. Jaz sem bolj zgodnji tip in upam, da sosed tudi. Zaenkrat se še ni pritožil.

Razvajaj kokoške še naprej in čimveč "pridelka" (jajčk).

LP

McNena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti