Akcija zbiranja hrane ža živali čigar lastnike so prizadele poplave

Lila Roza  

član od: 13.11.2010

sporočila: 128

tema odprta - 15. nov 2012 15:49 | ogledi: 6.376 | odgovori: 3

Dragi moji. Ideja, ki se mi je porodila v zadnjem času je sledeča. V poplavah, ki so prizadele Slovenijo niso bili udeleženi samo ljudje, ampak tudi živali. Stiska ljudi je tako huda, da se borijo za lastno preživetje in ne zmorejo poskrbeti za svoje ljubljenčke. Veliko se jih boji, da jih bodo morali odpeljati v zavetišče. Zato sem se odločila organizirati akcijo zbiranja hrane za živali, ki so jih prav tako prizadele poplave. Akcija bo potekala v ljubljani. Zbirala se bo briketirana in konzervirana hrana za kužke in muce. Vse skupaj bo trajalo en mesec, kar se bo v tem času nabralo bomo porazdelili, naredili pakete in odpeljali ljudem, ki hrano za ljubljenčke potrebujejo. Najlepša hvala vseem, ki boste darovali ali pa samo prebrali mojo prošnjo.

Kontakt:

Lara (bubblelara@gmail.com)

Anja (mavric.ania@gmail.com)

 

Lila Roza

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

15. nov 2012 19:44

Meni se zdi dostava hrane čez en mesec odločno prepozna, saj je verjetno ob nesreči in takoj po tem, problem najaktualnejši. Mogoče bi bilo smiselno zaprositi kakšno društvo za zaščito živali, da organizira zbiranje hrane v trgovinah s hrano za živali oz. na način, kot ga izvajajo občasno tudi sami. Verjetno je mnogo ljubiteljev živali izven Ljubljane pripravljeno darovati, pa zaradi tega ne bodo hodili v Ljubljano niti ne bi imelo smisla, da se ti voziš okrog in pobiraš prispevke.

Samo v razmislek.

zeta

špela100  

član od: 23.7.2008

sporočila: 121

16. nov 2012 8:56

Jaz bi tudi rada pomagala, samo sem iz okolie Celja. Bo mogoče tudi v teh koncih kakšna takšna akcija?

 

LP

Lila Roza  

član od: 13.11.2010

sporočila: 128

16. nov 2012 11:33

Zeta vem, da je tako, vendar sem se sama odločila apelirati na ljudi, v svoji okolici in s tem nekaj prispevati, časovno je zadeva taka, kot je ravno zaradi tega, da se stvari naberejo. Zavetišča kolikor vem pomagajo ternutno z najnujnejšimi prispevki, kasneje ne vem kako bo. Špela lahko nabereš hrano, in ko naj bi se peljalo gor poberemo pri tebi vse skupaj. Lahko bi se dogovorili, da bi vsaka članica kulinarike zbirala hrano na svojem območju in potem bi vse skupaj razdelili. Ne vem punce, predlogi so seveda dobrodošli

Lila Roza

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti