Izmenjava igrač v ljubljani

anny22  

član od: 25.1.2011

sporočila: 26

tema odprta - 15. okt 2012 12:18 | ogledi: 7.767 | odgovori: 1

Jesen je tu! Čas, da zamenjamo garderobo. Morda tudi pravi trenutek, da spustimo prepih med otroške igrače? Da odpihne tiste, ki jih je otrok prerasel in prinese nove, povsem v skladu z otroškimi željami, za kar ni potrebno odpirati denarnice!

Otroke in starše vabimo, da se nam pridružite na brezplačnem družabnem dogodku, ki ga vsak mesec pripravlja ZOOPI, Zavod za otrokom in okolju prijazno igro. Otroci si bodo z novimi prijatelji izmenjali igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami.

Dovolite otroku, da se zabava z vrstniki ob preizkušanju novih igrač, da daruje in je obdarovan. Ne skrbite, če se je Barbiki zlomila noga, bager pa potrebuje temeljit servis, doktor ZOOPI ju bo poskusili pozdraviti, vaš otrok pa se bo ob tem naučil popravljati igrače sam. Poklepetajte s starši, ki jim prav tako ni vseeno, kako in s čim se igrajo njihovi otroci.

Dobimo se v četrtek, 18. oktobra 2012, med 17. in 19. uro v Okoljskem centru, na Trubarjevi 50, v Ljubljani http://goo.gl/maps/zr1Ke

Več informacij dobite pri Nini Prešlenkovi na številki: 031 845 010, e-naslovu: info@ekoigrace.org in na spletni strani www.ekoigrace.org

Prosimo, če lahko to sporočilo posredujete dalje. Hvala.

031 845 010

www.ekoigrace.org

ZOOPI je nepridobitna organizacija, ki pomaga staršem ustvarjati pogoje za zdravo otroško igro.

anny22

anny22  

član od: 25.1.2011

sporočila: 26

19. nov 2012 11:40

Otroku boste dali odlično popotnico za življenje, če ga boste naučili, da do užitkov in veselja lahko pride tudi brez denarja. Naši radovedneži so lahek plen in priljubljena tarča marketinških kampanj proizvajalcev igrač. Zato je prav, da vedo, da lahko svet nakupov nadomestijo tudi vrednote darovanja in povezovanja.

Privoščite si nakupovalni post in se nam pridružite na rednem brezplačnem druženju. V četrtek, 22. novembra, skupaj z otroci zavijte na sprehod po jesenskem listju in se oglasite še na izmenjavi igrač, ki bo med 17. in 19. uro v Okoljskem centru na Trubarjevi 50 v Ljubljani.

Brez popustov in akcij si bodo vaši otroci z novimi prijatelji izmenjali igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami ter domov odnesli nove.

S seboj lahko prinesete tudi igrače, ki potrebujejo popravilo, saj bo z nami doktor ZOOPI, mojster oživljanja otrokom ljubih igrač.

Več informacij dobite pri Nini Prešlenkovi na številki 031 845 010, e-naslovu info@ekoigrace.org in na spletni strani www.ekoigrace.org

Prosimo, posredujte dalje sporočilo tistim staršem, ki jim ni vseeno.

 

ZOOPI

pomaga staršem ustvarjati pogoje za zdravo otroško igro.

031 845 010

www.ekoigrace.org

Priduži se nam!

anny22

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrdkapica
Kaj jutri za kosilo?Dragička
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti