Relamacija indukcijski štedilnik gorenje

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

22. sep 2012 17:11

No, zdaj vsaj vem, da lahko iz zavarovanja uveljavljam, če se mi kaj podobnega zgodi. PA saj pravim, ta kulinarika je zakon ...

Hvala barbay, da si povedala, kako se je izteklo.

mamamia

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

22. sep 2012 17:43

Mamamia iz zavarovanja ja, vendar iz naslova nadstandardnega zavarovanja v hiši, pa zavarovanje premičnin, ... V glavnem pestro, vendar v takšnem primeru zelo priporočljivo.

barbay

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

24. sep 2012 8:56

Takole:

Lom steklokeramične ploščein o indukcijske plošče je izrecno izključen iz garancije, kar je navedeno tudi na dokumentih. Po izkušnjah pride do loma samo v primeru mehanske poškodbe, ki so pa iz vseh garancijskih posegov izključene.

Pred časom je bilo mogoče uveljavljati zavarovalnino iz zavarovanja stekla, nekatere zavarovalnice imajo to še danes, druge pa so s klavzulo tako izplačilo izključile in je mogoče te plošče zavarovati le z doplačilom. ti. strojelom.

Zato je potrebno pogledati splošne pogoje zavarovanja stanovanja oz. premoženja, da ne bi imeli neprijetnih presenečenj. Splošni pogoji so praviloma barvasta, zelo drobno napisana in so sestavni del Pogodbe o zavarovanju in jih zavarovalničarji ne prilagajo, s čemer seveda kršijo zakon.

Očitno je point v drobnem tisku: izključietv garancije za ploščo in pogoji, pod katerimi vam zavarovalnica vrne škodo za razbito ploščo.

Garancija mehanske poškodbe izključuje v vseh primerih. Razen, če je to posebej določeno.

 

( Vir : Gorenje Servis)

 

 

 

 



F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 24. 2012 09:46

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecNikita
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti