Nastanitev na naši obali

Katja D  

član od: 20.5.2006

sporočila: 446

tema odprta - 8. sep 2012 14:52 | ogledi: 5.493 | odgovori: 1

Z družino v sezoni nismo šli na dopust, vse skupaj smo odložili na september in bi radi v naslednjem tednu ujeli preživeli nekaj dni na morju. Nas je 5, od tega 3 otroci, dva predšolska in en 7 mesecev star dojenček. Naš najmlajši je trenutno prehlajen, tako da držimo pesti, da bomo tam nekje do torka že vsi zdravi in bomo lahko šli z doma.

Sicer gledamo neke variante na Hrvaškem, blizu meje, da smo lahko po potrebi hitro čez mejo, a jaz bi še vedno raje ostala kar v Sloveniji. Cene nastanitev, ki jih najdem na spletu pa so za naš žep absolutno previsoke. Mi lahko predlagate kakšno nastanitev pri nas? Lahko na ZS.

 

Hvala

 

Katja D.

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

8. sep 2012 20:03

20 minut čez mejo, dobiš toliko več za svoj denar in neprimerno več otroških užitkov. Seveda če vam je v prvem planu plaženje in morje.

Letos smo s prijatelji iskali primeren kotiček za enodnevni oddih 3 ure po slovenski obali, potem smo se po vrnili v apartma :)

Commis débarrasseur

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti