Kokosova pasta za pomivanje posode

Matena1968  

član od: 12.8.2012

sporočila: 32

tema odprta - 16. avg 2012 9:09 | ogledi: 5.532 | odgovori: 0

Pozdravljeni kulinaričarji!

Tale forum spremljam že zelo dolgo časa in sem se končno opogumila nasloviti vprašanje.

Pred časom sem v Brazliji kupila pasto iz kokosa za pomivanje posode. Najprej sem bila sicer zelo presenečena, ker tega pri nas nisem nikjer zasledila. Je pa odlična, odstrani popolnoma vse maščobe, nežna do kože na rokah, nima prav posebnega vonja in je popolnoma naravna. Najbolj sem bila šokirana nad tem kako lepo očisti pomivalno korito in naredi tak nek poseben zaščitni sloj, da se kapljice potem ne nabirajo. Posoda se prav lepo sveti. Uporabim pa jo tudi za čiščenje kuhalne plošče, ploščic v kuhinji skratka vsega kar se tiče kuhinje.

Ker pa mi paste počasi že zmanjkuje in Brazilije še lep čas ne bom videla me zanima, če morda kdo ve kje bi pri nas dobila kaj podobnega, ker sem preiskala že vse trgovine z naravnimi čistili ipd. in nisem nič našla. Bom pa prilepila link, da si pogledate kako ta pasta izgleda. Pa to ni nobena reklama rada bi samo pomoč, ker bi  kupila kaj podobnega.

 

http://www.zonasulatende.com.br/Produto/Sabao_de_Coco_Pastoso

 

 

 

Matena1968

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti