28. sep 2012 7:24
Naredil! Za vezavo sem sicer uporabil evrokrem ... pa niti ni bili tako slabo ... kaj pa drugi uporabljate? Kaj uporabite za obliv? TRIROG Sporočilo je spremenil(a) TRIROG dne 28. 2012 07:24
28. sep 2012 7:24
Naredil! Za vezavo sem sicer uporabil evrokrem ... pa niti ni bili tako slabo ... kaj pa drugi uporabljate? Kaj uporabite za obliv? TRIROG Sporočilo je spremenil(a) TRIROG dne 28. 2012 07:24
28. sep 2012 16:32
Nekaj mi še ni jasno... Ko naredite kroglice, vanje zapičite palčke, ali jih obrnjene na glavo daste za nekaj časa na hladno ali jih napičite v npr. stiropor in date na hladno? ali narejene kroglice brez palčk daste na hladno?
Ali ko v narejene kroglice zapičite palčke, jih pomočite v obliv in napičite v stiropor in date na hladno?
Se opravičujem kompliciranju....luna gre pač gor :) ![]()
Hvala!
p.s. Ali je katera že delala s tistim - candy melts-kako je izpadlo?
In kako velike kroglice delate? Za maso kavne žličke?
Moycaa
Sporočilo je spremenil(a) Moycaa dne 28. 2012 16:33
10. dec 2012 13:46
Lep pozdrav, za vse doma sem naredila tutorial posnetke in napisala postopek na mojem blogu o izdelavi cake popsov. Ogledate si ga lahko na temle naslovu: http://tastyandtempting.com/2012/12/cake-pops-slovenski-r
lep pozdrav, pa prijetno ustvarjanje zelim
Maja
maja_melisa
12. dec 2012 12:08
Maja, vse pohvale, odličen tutorial! Zdaj ni nobenih dvomov več o tem, kaj bo sladkega na mizi na božični večerji. ![]()
Kaj menite, bi se tudi take čokoladne bobipalčke obnesle namesto lesenih in plastičnih palčk ali bi se zadeva zlomila?

12. dec 2012 19:10
Luccka, jaz mislim, da bi se palčka "stopila".. razen v primeru, če se takoj pojejo..
Drugače pa probaj, pa javi, me zelo zanima :)
Sunny09
14. dec 2012 15:28
Lucka, hvala za pohvale :) sem vesela, da tutorial pomaga pri izdelavi popsov!
Tele bobi palcke se bodo zlomile ko se otresa odvecno cokolado, ce ne pri tem pa verjetno ko se jih zapici v stiropor. Poleg tega jih bo tezko drzati, ker se bo cokolada topila med prsti. Ce poskusis, pa porocaj kako je slo.
Najboljsa varianta je da se to kar prek e-baya naroci, bo najceneje glede na kolicino.
maja sweetpops
24. jan 2013 5:36
Evo,pa še moji popsi. Glede mase, čista improvizacija: osnovni biskvit, potem pa razlilčni ostanki, kot npr nougat, stopljena čokolada, malo marmelade, kokos. Oblivala sem s čokolado in kupljenimi candy melts (zelo okusno!) in oraski
24. jan 2013 8:30
Tehle cake popsov še nisem delala, moram pa pohvalit tvoj blog Maja... Super je! ![]()
![]()
![]()
24. jan 2013 9:02
Sweetie ful lepe si naredila![]()
Mene tudi Candy meltsi mikajo, da bi jih enkrat sprobala, jih vse tako pohvalite...
Roncolino
24. jan 2013 10:04
Iiiiii sweetie kako lustni!!!!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rogljič Croque Madame

Jajčevci s sirom na veganski način