Tako je...daj, daj, daj, ko pa naj bi oni dali pa vidiš koliko si jim pomemben!
Že precej let imam otroka nezgodno zavorovana pri zavarovalnici *** cenzurirano *** in hvala bogu se je "le"dvakrat zgodilo da sta bila nekaj malega šivana in sta brez problema dobila tistih cca 10€ odškodnine. Zaplete se pa kadar bi morali izplačati malo večjo vsoto. Pa da opišem primer: sin si je pri šprtu strgal kolensko vez in smo samoplačniško (ker gre hitreje) obiskali ortopeda, pa kirurga, nato še fizioterapevta. S športom se ni smel ukvarjati tri mesece.
No zavarovalnici smo predložili vso dokumentacijo, no in oni pravijo, da do odškodnine ni upravičen, ker je med poškodbo obiskoval šolo. Da odškodnina velja le v primeru, če bi v šolo ne hodil, če bi imel mavec ali longeto.
Če to ni paradoks, to očitno za njih ni poškodba! Agent miob sklenitvi pogodbe nikoli ni rekel, dodškodnina velja samo v primeru odsotnosti od pouka, niti mi to nikjer ne piše.
Sem klicala tudi odvetnika za nasvet in je takoj ugotovil, da gre za omenjeno zavarovalničo, češ da naj bi ta najslabše delala z zavarovanci. Rekel je tudi, da mu odškodnina pripada, samo ne upam v nobeno tožbo, da ne bom še več zgubila, kot sem že sicer.
Teka