Kopalniški umivalnik

tejkica  

član od: 10.3.2008

sporočila: 151

tema odprta - 10. maj 2012 8:26 | ogledi: 8.114 | odgovori: 6

Pozdravljeni!

 

Letos bom prenavljala kopalnico in imam v glavnem že vse premišljeno kako in kaj, samo pri umivalniku imam težavo. Ne najdem kopalniškega bloka, ki bi mi bil všeč, hkrati pa bi imel keramični umivalnik. Bolj kot ne so vsi iz umetnega materiala ala kerok. Tega pa nikakor ne želim, sem se ga najedla s čiščenjem v mamini kopalnici in hvala lepa. Trenutno imam keramični umivalnik in po več kot 15tih letih je še vedno kot nov. Včeraj sem pa videla blok čisto po mojem okusu in z umivalnikom iz umetnega marmorja. Na izgled in po otipu bi rekla, da ni slab in me zanimajo izkušnje, kako se čisti, kakšnen je njegov izgled po dolgtrajnejši uporabi. Skratka, zanimajo me praktične izkušnje in kako ste z njim zadovoljne?

Hvala za odgovore in mnenja 

tejkica

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

12. maj 2012 11:02

Živijo.

Žal nimam odgovora na tvoje vprašanje glede umetnega marmorja, ampak pred časom sem bila v tvoji koži glede želje po pohištvu in keramičnem umivalniku. Nikakor nismo našli pravega pohištva za nas ali pa je bilo zanimivo pohištvo, pa niso bile prave dimenzije, barve, nenazadnje tudi cene, posebej pri kakšnem bolj modernem kosu. 

Tako smo se odločili, da izberemo najprej umivalnik, nato smo dali pohištvo delat po meri. Po priporočilu (in videnih izdelkih) smo izbrali mojstra, ki nam je pri dogovorih celo svetoval nekaj možnosti (hvaležna do konca življenja, ker mi je v spodnjih tretjinah dveh visečih omar svetoval košare za perilo in mi jih naredil velike, zračne in izvlečne, tako da se mi nikjer ne valjajo koši za perilo), pokazal možne materiale, barve, etc. Izdelal nam je kar nekaj pohištva za zelo spodobno ceno.

Mogoče malo za idejo in kompromis - tako bi dobila umivalnik iz  keramike, kakršnega si želiš, mojster pa bi njegovi obliki prilagodil pohištvo. 

 

 

TanjaG.

tejkica  

član od: 10.3.2008

sporočila: 151

12. maj 2012 18:43

Hvala za odgovor, moram reči, da sem že tudi o tej varianti razmišljala. Vseno bom še malo pogledala po trgovinah, če mogoče le najdem kaj primernega. Je pa res tako, če mi ustreza nekaj, je kaj drugega narobe in obratno  . Bi pa prosila za naslov mizarja - seveda na zasebno pošto, da ne bo kakšne reklame - , da se vsaj informativno pozanimam in se potem lažje odločim  za naprej. Časa imam sicer še dovolj, ampak čas včasih kar prehitro teče.

 

Še enkrat hvala za odgovor,

 

 

 

tejkica

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

13. maj 2012 9:40

Ta problem sem pri sebi rešila tako, da sem se zapeljala do Trbiža. Tam imajo veliko izbiro omaric s keramičnimi umivalniki, z lahkoto sem dobila primernega.

Lisa

noemi  

član od: 4.10.2008

sporočila: 365

13. maj 2012 10:36

Tejkica, na ZS sem poslala naslov, kjer so nam izdelali kopalniško pohištvo z umivalnikom, ki smo ga izbrali.

Sicer pa je danes na izbiro toliko vsega, da je izbira pravzaprav kar težka.

Lep dan vsem bralcem kulinarike, čeprav ni ravno lepo vreme.

Noemi

tejkica  

član od: 10.3.2008

sporočila: 151

14. maj 2012 13:16

Hvala, dekleta, za nasvete in mnenja. Verjamem, da bom  izmed vsega naštetega našla nekaj takšnega, da mi bo ustrezalo po vseh merilih, čeprav bo kar držalo, da bolj kot ičeš, več najdeš in se težje odločiš 

Lp,

tejkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti