Pritožba nad baby centrom

tema je zaklenjena

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

21. apr 2012 8:33

Draga anancica

 

Si zadevo prijavila na ZPS in pelji sedaj postopek tako, kot ti je ZPS svetoval. To zadošča.

To, da pa pišeš na forum, pa v resnici ne pomaga nikomur. Bolj verjentno je, da bo nekdo iz omenjene trgovine slejkoprej na čez iskanje našel tvoj zapis tule. In potem napisal prijazno pismo Jenerju in druščini, da tvoj zapis na portalu zelo škoduje ugledu njihove trgovine in da naj tvoj zapis lepo umaknejo. In ti bo moral Jernej napisati, da je tole bilprisiljen dati dol. Ker stvar je taka, kadar brezplačno reklamiramo koga, se tisti nikoli ne priotži. Če pa se delajo pritožbe, tisti, zoper katerega se pritožujejo na forumih, tov edno  ajde.

Druga stvar: okej, razumem, da so te razjezili v trgovini. To je čisto normalna rekacija, da si bila jezna. Ampak čisto vsi, ki smo kdaj kaj kupovali, smo že kdaj imeli kak nesporazum, da ne rečem konflikt v trgoviniv. In okej, bili smo malo jezni, nas je nekaj časa držalo, smo to razumeli kot en mikro napad zoper našo integriteto in "kaj me tisti prodajalci zafrkavajo".....Ampak pametnega človeka taka jeza hitro mine. Pameten člove pogleda, kakšne so njegove potrošniške pravice in igra po teh pravilih. Ker konec, koncev, pa saj so samo superge. Saj je samo materialna stvar. In ne glede na to, kako nam je kupna moč padla in kako je življenje bolj negotovo in kar je še tega, daj v resnici premisli, če je nakup supeg vreden toliko jeze. Raje razmisli, kako imaš lepo življenje, imaš veselega triletnika - a veš, koliko triletnikov NI veselih? A veš, koliko je otrok, ki jim starši ne morejo kupiti niti Nike niti Addidas, niti borosane? A veš, koliko je otrok, ki bi jim starši lahko kupili superge, pa so ta trenutke v bolnišnici in se spopadajo z zelo hudimi boleznimi? In čisto vsi od navedenih živijo v Sloveniji (nisem nič po tretjem svetu iskala).  In moj topli nasvet: To, kar se ti je zgodilo v trgovini, bi ti moral biti opomnik za to, da bi videla, kako imaš lepo življenje. Življenje, v katerem je konflikt v trgovini največ, kar se konfliktnega in groznega zgodi.  Bodi hvaležna vsem, da imaš tako življenje. In za božjo voljo, razmisli, kdaj nameravaš odrasti, da boš kaj o lepoti življenja naučila tudi svojega triletnika.  Ne pozabi, da tale tvoja jeza - to kaže tudi svojemu triletniku in ga s tem učiš, da je primerno, da se nepopisno razburjaš zaradi enih superg. Pa to, draga moja, ni primerno.

 

Vendelina jr.

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

21. apr 2012 8:59

 to ni res-spet je vstala na levo nogo

anibas

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

21. apr 2012 9:22

Najbolje je, da poskusiš z nekom, ki bo tam kupoval zamenjati bone za gotovino. Druga možnost pa je, da greš kar v trgovino, počakaš na blagajni in nekoga prosiš, ki tam kupuje, da vzame tvoje bone tebi pa da denar (mogoče kakšen procent popustiš.) in s tem končaš svoje sodelovanje z BC. Sama tega sicer ne delam, jih pa poznam nekaj, ki delajo to drugo varianto.

Takrat ko sta bili naši punci majhni, je bil BC poleg Ariela edina malo večja trgovina za otroke, kjer je bilo možno nakupiti za otroka vse na enem mestu. Pa nismo veliko zahajali vanj.

 

Tudi ko sem v službi postala "Božičkova pomočnica" za obdarovanje naših otrok, sem kar hitro (po enem letu) prešla na nakupe bonov v drugi trgovini, ker so se starši pritoževali, da je v BC predrago za tisto kar dobiš. Sedaj smo že nekaj let pri drugem trgovskem centru in vsi zadovoljni.

 

 

http://www.mojalbum.com/tajda

Karjolca  

član od: 27.10.2008

sporočila: 30

21. apr 2012 9:55

@anancica: pač šola za naprej, da boš kupovala samo kvalitetne znamke (se pa strinjam, da je včasih otroku težko dopovedat, da so "tiste copatke ki utripajo" slabše kvalitete kot one bolj "navadne"..- imam sedemletnika, pa se moram včasih še vedno pogajat..)

@vendelina: imaš popolnoma prav, včasih se jezimo in smo slabe volje zaradi banalnih stvari (to je dvorezen meč, kaj je komu banalno in kaj ne), ne pomislimo pa, da smo lahko hvaležni da živimo, da so otroci zdravi, da imamo službo s še kar spodobno plačo.. To pa je tisto, kar odtehta, ane!?!

Karjolca

Mygrace

sporočila: 6506

21. apr 2012 10:42

Jaz denarja ne pobiram na cesti (vsaj v večjih količinah ne).

Tako da..sklicevati se, kako smo lahko srečni, ker nismo bolani..je delanje norca iz ljudi, ki pošteno garajo za svojo plačo. ( res je...naj grejo k terapevtu, ker idiotom, ki garajo za svojo plačo, je treba pomagati)

Bi bilo dobro, če bi šla ena tukaj iz te teme na prizemljitev. Magari v ritmu tanga (če ji zdravje dopušča).

 

Pa ne me *piiiiiiiiiiiiiiiiip*!!!!!!!!

 

Vem, da je mlaj, vem, da vas veliko boleha za rakom, vem, da vas veliko matra premajhna ali prevelika teža....pa pokončna hrbtenica...in najbolj pomembno vprašanje: kaj danes obleči...ali pa: kaj danes skuhati (no, to je zelo pomembno vprašanje, če nimaš kej v pisker dat!)...

 

proseravanje press

 

Mygrace

anibas  

član od: 21.12.2006

sporočila: 497

21. apr 2012 11:20

Mygrace

 

Karjolca-vsak žep ne premore Nike superg-te z lučko ima moj nečak in jih nosi že kar nekaj časa in glej ga zlomka so še cele-tako,da ni vedno vse v znamnki-tudi poceni stvari so včasih dobre.

anibas

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

21. apr 2012 12:05

Gracie,

daj no malo umiri konje. Kaj bi mi brez tebe? Sem že mislila, da je delanje norca iz ljudi, ki garajo za svojo plačo, če razkladaš, zakaj mora triletnik hoditi izključno v nike ali adidas teniskah naokoli, potem pa jamraš, ko malo nasankaš, ko temu dotičnemu triletniku pustiš razmišljati namesto tebe. Nič ne vem o tebi in o tvojih razlogih za zagrenjenost, ampak vseeno bi bilo verjetno bolj konstruktivno izmenjavati mnenja o tem, KAJ kdo napiše, kot pa na slepo zganjati hrup, če se spet KDO oglasi - tako namreč rešiš še manj problemov. 

Sonja

Karjolca  

član od: 27.10.2008

sporočila: 30

21. apr 2012 12:42

@anibas: v Deichmannu dobiš za isto ceno one z lučko in pa Nike-ice, tak da... Stvar izbire.

Karjolca

Mygrace

sporočila: 6506

21. apr 2012 13:06

Pa dej no, Limnol, jao! Vendarle je bilo govora o reklamaciji, anede?

In tile prispevki so koristni do mere, ko nekdo, ki hoče reklamirati določeno zadevo, dobi kakršen koli nasvet, kako reklamacijo uveljaviti.

Vse ostalo je pa nakladanje.

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti