Darilo za 60 let-za žensko

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

23. jan 2018 21:02

branka.mahnic je napisal/a:

Kača, le prilepil slikico, da bo še kakšna ideja. To s časopisom je pa res super-sem enkrat videla so imeli pa samo eno stran, je bila v bistvu ena sestavljena kopija kot časopisni članki. Zanimive stvaritve se ljudje spomnijo a ne?

branka

Časopis na dan rostva je darilo, ki ga je večina slavljencev res vesela. Mi včasih damo zgolj naslovnico, jo uokvirimo, kakšen krajši članek s fotko nadomestimo z vestjo, kdo se je tega dne rodil. Kakor pač nanese.

Tudi fotoknjig, ki sem jih doslej izdelala za prijatelje, so bili vsi izjemno veseli. Ker se vidi trud, da nekomu narediš nekaj lepega. To mi je pri darilu pomembno - da nekomu daš vedeti, da si se zanj potrudil, in ga tudi tako razveseliš. Ali pa se na A3 format dajo fotografije, ki slavljenca na nekaj spominjajo. 

A različni smo si. Mene skok s padalom niti malo ne gane, niti terme, niti wellnes ... Masaža pa. Pri nekomu drugemu je pa obratno. Tu pač izmenjujemo ideje. Ker najpomembneje je slavljenca poznati, samo tako lajko izbereš kaj primernega. 

 

mamamia

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 554

24. jan 2018 14:26

Lepo darilo ob okrogli obletnici je tudi foto knjiga.Vanjo je vloženo veliko truda,dela in ponavadi se je obdarovanec razveseli.Sama sem jo izdelala moji sestri za Abrahama.V knjigi sem zajela vse pomembnejše dogodke v njenem življenju, pa seveda tudi nekaj vsakdanjih dogodkov.Na sprednjo stran platnice sem dala sliko,ko je bila stara 6 mesecev, na zadnjo stran platnice pa najnovejšo sliko.Seveda pa taka knjiga zahteva precej dela in tudi nekaj pomoči ožje družine obdarovanja.Slike sem razvrstili kolikor sem le lahko po obdobjih,zraven dodala kakšno besedo.Na prvo stran pa napisala kratko zgodbico o njenem življenju. Bila je navdušena, njen mož je sicer nekaj vedel,ko so otroci iskali slike,a je odkrito priznal,da si je zadevo predstavljal popolnoma drugače ne pa tako lepo izdelano.

chappy

dočka  

član od: 23.12.2012

sporočila: 556

24. jan 2018 18:42

Moje mnenje je, da jo boste najbokj razveselile z bonom za kaksne toplice, ali morje. Lahko tudi kaksen bon cza razvajanje, mogoce masaza, savna, kozmetika itd. Kar jo zanima. Ztaven pa kakšno rožico ali manjše darilce Zelo lopo dsrilo je tudi računalniška sedtavljenka iz starih fotografij. Nikakor pa ji ne kupovat kakšnega perila ali kaj za dom.

 

 

 

.

 

 

 

dočka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti