Gabrielova metoda

yulchi  

član od: 16.8.2007

sporočila: 630

21. maj 2012 21:47

Jaz tudi izvajam Gabrielovo metodo brez slike: Ko pomislim, koliko truda bom morala vložit v švicanje v fitnes centru, me mine apetit po "grešni" hrani. Bokibogme pomaga

 

yulchi

precsis  

član od: 30.6.2008

sporočila: 18

22. maj 2012 15:31

Tudi jaz sem sledila podobnemu programu, ki sloni na vizualizaciji. Ne vem, če je isto, ampak zdi se mi zelo podobno temu, kar piše Sweetie o metodi Mckenna. Poleg vizualizacije je tu še nekaj osnovnih pravil, kot so: jej, ko si lačen, pred jedjo popij dva kozarca vode, jej počasi in res okušaj vsak grižljaj... Vem, da se zdi vse to banalno tako napisano, ampak če si res pozoren na te stvari, res lahko shujšaš. Zagotavljam vam, da deluje. Jaz sledim temu programu od novembra in zaenkrat sem izgubila 10 kg. Vsako toliko sem se blokirala, v smislu, da več tednov nisem šla dol, ampak nikoli nič gor. Kar je najlepše pri tem programu, je to, da ni dieta!!! Ničemur se ne odpoveduješ, vsa hrana je dovoljena kadar hočeš, le jesti moraš le, če si lačen. In vizualizacija res pomaga, skoraj ne vem, kako sem šla dol, ker res jem ogromno (oz. normalno, nikoli nisem lačna).

Tako da res priporočam.

precsis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti