Priprave na poletje

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

12. mar 2012 9:24

Brusketa, tale odločitev, da razmigaš telo in ga oblikuješ po svoji zamisli je tvoja in je vse v redu z njo. Ti si v glavi že splanirala kako boš prišla do cilja in sedaj mislim, da že četrti dan vztrajaš, kar je dobro. Če je tvoja želja in volja dovolj močna, boš zmogla tudi sama. Če tečeš ne potrebuješ ne vem kakšne družbe, saj med tekom skrbiš za pravilno dihanje in se itak ne moreš pogovarjat.

Zato ne bodi nestrpna do tistih, ki niso pripravljeni s tabo v akcijo, mogoče se pa kako drugače razgibavajo ali pa so enostavno zadovoljni sami s sabo, kar pa iskreno privoščim tudi tebi. 

zeta

blossom  

član od: 8.2.2009

sporočila: 383

12. mar 2012 9:36

Hojla!

 

Joj brusketka, ta tvoj zadnji post...še preveč znan :) tudi mene ''jezijo'' ostali mladi, zdravi ljudje, ki se jim preprosto ne ljubi malo zmigati...tudi sama sem velikokrat prosila koga za aerobiko, za na kak hrib...pa nič... no ja, potem sem šla pa sama :)

Mi je pa tudi zelo všeč, da ne hujšaš zaradi kg ampak bolj zaradi dobrega počutja 

blossom

moj svet  

član od: 23.1.2012

sporočila: 243

12. mar 2012 10:03

Jaz pa moram priznati, da kadar grem tečt rada grem sama. Ker imam sama s sabo med tekom toliko dela (kako dihati), da bi me prisotnost koga prej motila, kot motivirala. Sploh pa mi je tek dostikrat ventil, za sproščanje dogodkov in informacij tistega dne. Včasim se mi zdi, da hitreje ko tečem, bolj puščam probleme za sabo. Ampak...... ko pridem do avta, me tam spet čakajo.

Ločim pa pri sebi dve vrsti sprehodov. Sprehod, ko grem s prijateljico, da se načvekava in pa sprehod, ko se moram kdaj pa kdaj zmenit kaj sama s sabo.

Je pa res fino brusketka, če delaš na sebi, zaradi svojega dobrega počutja.

moj svet

Monika7  

član od: 22.8.2010

sporočila: 201

12. mar 2012 10:23

brusketka je napisal/a:

Aja monika, a si to mislila svežo zeleno?? Si prakticirala, ker meni se zdi, da niso tok problem maščobe, ampak voda....saj pravim, trenutno mi jo paše več piti, ampak vrjetno nebo dolgo tako.

Ali bi zeleni čaj poskrbel tudi za odvajanje odvečne vode iz telesa. Sicer nevem kako to veš...se mi pa dozdeva, ker se stegna kar širijo, že po defoltu ne uživam toliko maščob, ker mi ne paše-....

Kako več če je mogoče vzrok voda??? Bi lahko bilo tudi zato, ker sem prej premalo pila in jo je telo "šparalo"?



brusketka

 

Ja svežo zeleno pa magari namažeš kaj gor kaki namaz s papriko ipd. Ne priporočam da samo to ješ celi dan. Ampak mogoče 2 stebelci na dan za malico. Pomaga pri občutku zatečenosti. Jaz to občutim predvsem v nogah in trebuhu kot tako dodatno "težo". Je pa definitivno tudi dobra kot sam prigrizek, tako da ti glede kilogramov ne bo škodila. 

 

Odvajalni čaji pa se dobijo v lekarni in pomagajo pri zaprtosti. Če nimaš problemov s tem, je brezveze. Za zeleni čaj ne vem če odvaja oz vsaj mene ne, ampak kljub temu ga pijem parkrat na teden zaradi okusa.

Monika7

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

12. mar 2012 10:36

brusketka, ti si itak na pravi poti, že zato, ker to delaš zavoljo sebe in zgolj zaradi dveh kg.

mamamia

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

12. mar 2012 12:42

moj svet je napisal/a:

 

Ločim pa pri sebi dve vrsti sprehodov. Sprehod, ko grem s prijateljico, da se načvekava in pa sprehod, ko se moram kdaj pa kdaj zmenit kaj sama s sabo.


moj svet

 

Tole je dobro, ja. Nekaterim kar ne gre v glavo, da eni meditiramo, ko nam pot teče po brazu in po hrbtu.

 

Joj, brusketka, če imaš manj kot 30 let pa ja ni panike? 2x kihneš, pa ti kili padeta dol.

Vanja

Brgita  

član od: 17.8.2006

sporočila: 267

12. mar 2012 13:22

[citat=--brusketka--]

 

Nisem debela, sem pa premehka:D hehehehehehe

........ še ena taka......

Brgita

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

12. mar 2012 13:38

Morda je res malo več motivacije, če javno objaviš kaj nameravaš. Tako, da tudi jaz v ponedeljek začnem kolesarit v službo 3x na teden. Če ne bo mogoče s kolesom v službo (vremenske razmere itd.) pa 30-45 minut sobnega kolesa. Danes grem kupit še napravo za trebušnjake in vsaj 3x tedensko 100 trebušnjakov. No tako za začetek. Poročam napredek. Objavim še kilograme, nimam pojma koliko jih imam ker nisem bila na tehtnici že ohoho. Predvidevam pa da imam ene 56 kg. (upam) višina 166. Dva šlavfa na trebuhu če sedim. No moj cilj izgubitev šlavfov, ker znam plavati brez. Bi bilo pa fino imeti rokavčke. (to bo pa druga stopnja)

 

Suzi

brusketka  

član od: 11.11.2011

sporočila: 97

12. mar 2012 14:03

NO suzana super:D

 

JA POL PA NAJBOLŠ, DA  IMAMO SVOJ KLUB MEHKIH CUR:p HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH lahko spremenim naslov teme:P hihihihihihih

Danes na jogurtu:P njams... AJA ALJO:p Kako gre? Kaj počneš v tej smeri:??

Zdj gremo pa še mal delat?

Mejete se mehkobe:P hihihih



brusketka

Sporočilo je spremenil(a) brusketka dne 12. 2012 14:05

Tinky Binky  

član od: 10.3.2012

sporočila: 334

12. mar 2012 18:52

Punce, jaz vas prebiram že od začetka in sem z vami v mislih, verjetno pa bo bolj učinkovito in vzpodbudno, če še kaj napišem. Jaz sem se za spremembo odločila, ko so mi ugotovili obrabo hrbtenice (hitra rast, sedaj pa še sedeče delo in premalo miganja), poleg tega pa so me Američani v dveh mesecih uspeli ornk porediti.

Nisem debela, trenutno imam pri svojih 178cm 62kg, pa mi gredo ti pridobljeni kilogrami pošteno na živce. Sem mahnjena na sladko, brez tega mi živeti ni, vendar sem se mu v postnem času odpovedala in danes vztrajam že 20. dan. Bravo, jaz!!!! Zajtrkujem ponavadi ovsene ali ržene kosmiče kuhane na vodi in jogurt, potem kosilo in za večerjo doma narejene müsllije ali sadje ali krekerje ali riževe ploščice. Za vmesne obroke pa sadje. In seveda veliko vode.

Vsak dan hodim, hitra hoja, teka ne maram preveč. Vsaj 3x tedensko uporabljam eliptični trenažer in se v 40 minutah spotim do amena. Tri tedne že obiskujem TNZ, do sedaj 1x tedensko, ta teden začnem 2x tedensko. Čutim, da so tisti "mehki" deli že postali bolj trdi. Rada pa bi prišla na težo, ki sem jo imela lansko poletje. Upam, da mi uspe!!!

Punce, hitro športat, jaz sem danes že opravila svoje!

Tinky Binky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtTrixi
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti