Poligraf

ursus_le  

član od: 25.5.2008

sporočila: 227

5. jun 2012 8:16

Se pridruzujem mnenjem, ki so ti jih podale punce pred mano ... najbolj si zapomni tisto od Vendeline jr. - pomembne odlocitve sprejemaj, ko se bos umirila, zadihala globoko in pogledala na celotno nastalo situacijo z bolj objektivnega kota. Pranje perila v medijih ti ne bo nic prineslo ... prav nic. Ker ce tudi sveto dokazes, da ti nisi imela nic pri kraji in oni sveto zatrdijo, da ti niso zaradi tega nepodaljsali pogodbe (si bodo ze kaj izmislili), bos na istem kot zdaj ali pa se slabse, ker se bos pocutila se bolj ponizano.

Dokazala si, da s tem nimas nic in to je najpomembneje. Na zalost se tukaj zelo dobro vidi, da v Sloveniji nimamo prav nobenega razvitega sistema sindikatov, ki bi ti morda lahko pomagali ... lahko se obrnes na kaksen pravni nasvet (tudi brezplacen), ampak ti bo vsakdo povedal, da ti tvoj nekdanji delodajalec ni dolzan podaljsati pogodbe (tudi brez razloga).

Kot ti je ze nekdo prej napisal ... obrni stran, zapri knjigo in jo cez ramo vrzi stran. Cas je, da vzames novo v roke!

urska

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

6. jun 2012 9:21

Dekleta spremljam vaše poste in se zahvaljujem za vso spodbudo, nasvete, mnenja.

Vsekakor imaste prav, da naj se najprej "streznim" in potem ukrepam dalje.

Moram prerezati popkovino, ki me drži s to firmo.

V glavo si moram ubiti, da so zgubili oni, ker so izgubili mene, ne jaz.

syu

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

6. jun 2012 9:30

Traja en določen čas, da se človek umiri in se sprijazni s situacijo, sploh če se je končalo tako kot se je pri tebi. Krivica najbolj boli. To poznam in razumem. Vem pa, da imajo prav tiste, ki ti odsvetujejo, da svojo bolečino deliš z mediji. Če imaš še tako prav, lahko doživiš še eno, podobno bolečino. Ti veš, da je tvoja vest čista in to največ šteje. Čas pa bo prinesel svoje. Nobena hudobija ne ostane nekaznovana.

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti