Ribe - obala

Nomen  

član od: 13.3.2012

sporočila: 135

9. sep 2015 21:18

Valchi, ta je tista, kjer imajo za specialiteto ombul v testu, na 101 način...? Je res ali se motim? Enkrat smo bili tam na njihovi specialiteti na ribah pa ne...

Nomen

JMarko  

član od: 20.7.2012

sporočila: 3

19. sep 2015 11:09

Trixi, včeraj 18.09.2015 sva z ženo obiskala restavracijo Ankaran in preizkusila priporočilo, da je to dobra restavracija. Hiša sama res na zunaj ne izgleda ne vem kako privlačno, bilo ni nič gostov, ampak ko sva se vsedla je takoj prišel prijazen natakar. Prinesel jedilni list in odšel po naročeno pijačo. Ko jo je vrnil, sva še malce ugibala kaj bi naročila, nato sva vprašala, kaj on predlaga. Predjed nato pa brancin s prilogo. Kmalu se je vrnil, prinesel ribji namaz na listu zelene solate in domač pečen hlebček, zelo dobrega okusa. Zelo dobro. Za predjed sva dobila mešane školjke. Vmes so bile tudi zaprte in nama je razložil, da so to edine školjke, ki so lahko zaprte, vendar so užitne. Kmalu pa še brancin, zelo lepo pečen. Vprašal naju je ali ga bova sama razfilirala ali naj ga on. Pa sva se odločila naj ga kar on. Brez problema, lepo in hitro. Za pijačo dobro belo vino, sam pa, ker sem vozil avto eno malo temno pivo, čeprav bi rajši tudi vino, ki bolj paše k ribam. In res sva imela naročenega kar dovolj. V pogovoru z njim sva izvedela, da je prvi lastnik pred dvema letoma odšel v Švico, novi lastnik pa želi, da se v restavracijo vrnejo domačini, ker je prvi lastnik dal večji poudarek na Italijane. Moram reči, da sva bil tako s hrano, kot postrežbo in prijaznostjo zelo zadovoljna. Po mojem mišlenju se bodo tudi domači gosti kaj hitro vrnili.

JMarko

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

19. sep 2015 13:27

Lepo, da si se potrudil in zapisal, kako si bil zadovoljen. Da niso samo graje, ampak tudi kaj lepega, pozitivnega!

 

naor

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15152

19. sep 2015 16:23

Me veseli, da sta bila zadovoljna. Ja,  na videz gostilna ni videti kaj prida, je pa vse ostalo toliko boljše. Moj mož pravi, da tako dobrega žara daleč okrog ni. Tja zahajam že skoraj dvajset let in vedno je bilo dobro.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1685

20. sep 2015 15:45

Tudi mi smo že bili v tej gostilni na priporočilo drugih. Misliš si, ja kam sem pa prišel v stilu, tukaj bo pa čisto po domače. In res je postrežba vrhunska in hrana pravtako. Če je pa še vreme je pa sploh super.

 

Lp, Saša

Mir in dobro!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti