Prenosni računalnik

iversonka  

član od: 3.7.2006

sporočila: 163

18. okt 2011 16:40

@nola, če te pri računalnikih motijo kabli je Apple zate prava izbira. Baterija zdrži približno 5ur.

iversonka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. okt 2011 19:12

Nola,

lanski let sem tudi jaz bil pred problemom, kako izbrati računalnik. Računalnik potrebujem za podobne namene kot ti. " Stručkote " sem vprašal, kolk moram imeti spomina RAM/ROM. Povedali so ( pravzaprav povedal je, le enega sem vprašal ), da je za moje potrebe vsak dober. Pol sem odšel na sprehod po trgovinah, da vidim, kaj se sploh dobi, in kaj se mi zdi, da je za mene primerno, predvsem, da dobim občutek, glede velikosti. Dobil sem ga ( občutek ). Odločil sem se za nekaj manjšega, da je primerno tudi za potovanja. Potem sem se mogel odločiti glede cene. Zastavim si 200€v. Pogledam, za ta denar se nič ne dobi, pol pa zvišujem ceno in voilla: 300 €, mašinca prav za mene. Ne vem kako se ji reče, majhna prav taka kot bi jaz rad.

Torej računalnik ni problem izbrati, zatika se bolj pri telefonu. Če hočete takega, da se s njim lahko telefonira in nič več: nak, ne bo šlo. Ponujajo vse mogoče, le ni jasno, če vse preučiš, a se s tem strojem sploh da telefonirat.

ežoj

Monika7  

član od: 22.8.2010

sporočila: 201

19. okt 2011 20:30

nisem vedela da ker nisem kvazi strokovnjakinja na nekem področju naenkrat nisem samostojna? TEMA je bila o izkušnjah z računalniki in ne z dokazovanjem statsunih simbolov. To me spominja na poskuse ki smo jih delale kot najstnice. Šle smo v trgovino enkrat oblečene v znamke in enkrat normalno. Kakšen efekt je bil na prodajalke ha! To je bil smeh. Kdo bi si misli da so nekateri tako plitki... Znamka ne pomeni več kvalitete...

Pa mene ameriške reklame dejansko bombardirajo na vsaki internetni strani. Če bi le kdaj bile o kakšnih bolj uporabnih izdelkih ki ne določajo status človeka. 

Monika7

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

19. okt 2011 21:24

Zanimivo da sam nisem opazil še niti ene reklame za jabuke. Bi bilo zanimivo videti strani, kjer jih ti vidiš toliko, po moje bi bile kontradiktorne z izjavami o statusnih simbolih in plitkosti.

Apple je ena in edina znamka in kvaliteta  kar se tiče softvera, dizajna, in uporabnosti računalniških pomagal.

Razloži mi še zakaj bi bil jurja vreden prenosnik bilokakšen statusni simbol?

Pa poglej še malo čez planke:

http://www.anandtech.com/show/4673/hp-elitebook-8760w-

Sestavi Appla za toliko dolarjev, če uspeš.

 

 



Commis débarrasseur

Sporočilo je spremenil(a) zzak1977 dne 19.okt 2011 21:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Anemiilat
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti