Hotel kanin

btadeja  

član od: 20.2.2010

sporočila: 13

tema odprta - 4. okt 2011 15:25 | ogledi: 7.455 | odgovori: 4

Živjo

Zanima me ali je že bil kdo od vas v Hotelu Kanin v Bovcu? Razmišljam da bi ga s partnerjem obiskala za ''zimski dopust'', ker je cenovno dosti ugoden, blizu Kanina (oziroma vlečnice) in izgleda kar vredu po slikah sodeč,...

Kakšne pa so kaj vaše izkušnje, hrana, parkerno mesto,.... Najbolj me vbistvu zanima kakšen je notranji bazen, saj se po smuki prav paše segreti v bazenu, pa me zanima ali je notri samo en (tisti pravokotni) bazen, ki je na večini slik, ali imajo mogoče zraven še kakšnega manjšega, toplejšega z kakšnimi masažnimi šobami mogoče?

 

Hvala za info.

 

lp

btadeja

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

5. okt 2011 19:50

Bila poleti, sobe so sicer majhne ampak čisto prenovljene in čiste.  Malo je moteče, ker imajo samo eno omaro. Imaš pač stvari v kovčku. Nad hrano se nisem mogla pritoževati zajtrk in večerja sta samopostrežni. Na zajtrku imaš sadje, vsaj tri vrste salame, hrenovke (enkrat pečene, drugič kuhane), jajca zmešana ali na oko, tudi trdo kuhana, jogurte, mislije ... Večerja ravno tako veliko izbire od predjedi do glavne, všeč mi je ker tudi za večerjo postrežejo jogurte in sadje.

Ker so sobe majhne imaš v vsakem nadstropju stole in mizo in mali izbor knjig tako, da lahko malo posediš tudi tam.

Parkirišče je veliko, se pa zgodi, da včasih tudi ne najdeš takoj parkirišča.

Glede bazena pa ne pričakuj veliko pač bazen. Nobenega malega s šobami žal ni.

Suzi

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

6. okt 2011 8:08

In zakaj ne narediš štihprobe? V smislu predhodnega obiska lepe soške doline in se ustaviš še v Bovcu, pogledaš kako je tam in vidiš zadevo. Ena slika itak pove več kot tisoč besed.

Vendelina jr.

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

6. okt 2011 22:28

SUZANAZ  Predvsem pozimi so moteče male sobe in premalo grelnih teles za sušenje smučarske opreme. Ko gremo na smučarijo imamo rajši malo večjo sobo. Za poleti pa je čisto OK.

K

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

7. okt 2011 19:37

Sem pa pogledala sobe v penzionu Boka: http://www.agoda.si/europe/slovenia/bovec/penzion

te bi pa bile po tvojem okusu. Vendar ti moram povedati, da smo bili tam na kosilu in sem bila zelo razočarana. Zelo male porcije in (no ni bilo ravno zanič, smo pojedli) ampak beda.

Suzi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti