Vpliv vode pri pripravi hrane, čajev, napitkov,

tema je zaklenjena

archi  

član od: 22.8.2009

sporočila: 100

26. sep 2011 22:02

Glede oglaševanja in vprašanj o energiziranosti in uporabnika BORISH.....

*** Zaradi grožnje odstranjeno ***

Bilo je, ali je prijavljeno cel kup podjetij, ki so povezana v glavnem z informacijsko tehnologijo in so po večini propadla:

k2.net, simfonica, ...............

Ima registrirane vsaj nasljednje domene:

*** Zaradi grožnje odstranjeno ***

Torej absolutno verodostojen naslov za prodajanje energizirane vode in podobnih sranj.



archi



Sporočilo je spremenil(a) archi dne 26. 2011 22:04

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

27. sep 2011 7:39

Na mineralizirani vodi sem čutil, da ima tale boris h nekaj za bregom.

janko1

neznan uporabnik

27. sep 2011 8:14

Dragi Archi, Janko - jaz sem končno dobil eno osebo, ki uporablja sistem z reverzno osmozo (pz. molekularno filtriranje vode) in upam, da je zadovoljen. Glede energiziranja, pa spremljajta mojo stran, bo odgovor kmalu gor.

Jaz sem v življenju nekaj naredil in po archijevi logiki, so vsi delničarji podjetij, ki so propadla, neverodostojni ?

Mislim, da sam verjetno ni naredil veliko, da bi pokazal. Drugače pa s podatki na plano, ko tako rad raziskuješ druge...

In če ga tolaži, na forumu nisem zaradi prodajanja vode, za to so drugi naslovi. Očitno pa je tukaj veliko ljudi, ki samo išče nekaj za opravljati. Je pa zanimiva izkušnja.

Hvala vsem in lep dan, z nasmehom in veliko sonca

Za dobro jutro priporočam, da si najprej izplaknete usta z vodo, izpljunete, in šele nato popijete kozarec tople vode. Jaz sem prenehal uporabljati zobno pasto, ker jo nadomesti čista voda, najboljša voda. Pa še veliko pozitivnega sem ugotovil....

BORISH

MiškaMiša  

član od: 30.1.2004

sporočila: 66

27. sep 2011 8:21

Zanimivo torej... Torej ste res vi ta, ki prodajate to "vodo"...

Glede na prejšnje zapise v stilu: "Jaz sem poskusil razliko in me je zanimalo, ali je še kdo kje s podobnimi izkušnjami ?"

Bi bilo pošteno napisati, da vi PRODAJATE to razliko. Sama imam tak način infiltracije na forum, kot da vi nekaj kupujete ali zbirate mnenja, ali ste ravno poskusili (niste ne prvi ne zadnji na to tematiko) kot precej nizkotnega. Kot vem, obstajajo neki ne revno dragi komercialni oglasi na tem forumu, pa nam potem nalijte čistega vina.

Zataj večina takih, ki prodajajo razne "žive vode, čarobne praške, bajalice", uporablja takšne pritlehne metode oglaševanja? S tem prav gotovo ljudje ne bomo bolj zaupali vašim trditvam. Ker to pomeni, da vam gre tako slabo, da morate oglaševati na tak način. Nimam druge razlage.

Sem pa pogledala vaš javni profil, koliko ste prispevali na kulinariki. Razen reklame za vašo "vodo", bore malo. Ups, pravzaprav nič. Me veseli, da ste tak kulinarik  

Miška Miša

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

27. sep 2011 8:27

Borish, nihče nima nič proti tvoji osebi ali tvoji uporabi vode, pa kakorkoli jo že imenuješ. Dopovedati ti hočemo samo to, da nam že počasi najedaš z tem svojim prikritim oglaševanjem (vedno bolj me spominjaš na Damjana Murka, ki si z bedarijami gradi kariero), pa, ko vidiš da te nekdo razkrinka, ti še vedno misliš meglo prodajat. Res bi rad prebral izpod tvojih rok napisano, kaj je to energizirana voda, pa do sedaj še nisi o tem napisal popolnoma nič. Samo to, da si končno našel nekega kupca. Ti prerokujem? Kmalu boš zaprl podjetje z tem imenom in odprl drugo, pod drugim, ki pa bo prav tako sr..o klamfe. Žal. Lep dan.

 

janko1

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5047

27. sep 2011 8:44

Nisem se mislil oglašati v tej temi ampak ne morem , da ne bi povedal kolega Borish, da si kljub nekaterim poskusom biti strokoven kar se je seveda takoj razvodenelo v smešne trditve , pristal na nivoju trgovksge potnika. Nič hudega, ampak za božjo voljo, to deklariraj v prvem postu pa mirna Bosna. in bomo vedeli kaj lahko pričakujemo od tvojega sodelovanja na tem portalu. Glede produkta, ki ga ponujaš pa le tole: nikoli mi ne bo jasno, kako lahko voda, ki jo v eni kanti mešaš z eno palico v pravi smeri (zdej, kaj je to prava smer ? ) obupno dolgo postane informirana /enrgizirana ? Potem takem je informiran tudi puding ali pa polenta ,ki jo takisto mešano kar nekaj časa !?

Glede posla pa le to: iz vsega srca ti želim , da si lastnim dobrostoječe družbe z vsem kar paše zraven (beri: dolg črn avto, jahta,.......) in da si korekten delodajalec zaposlenim, ki (če) delajo zate, da jim plačuješ prispevke in plače.

Žal (pa to ne leti nate ) poznam pa kar nekaj podejtnikov, ki so, ko jim pravi biznis ni šel od rok v agoniji reševanja eksistence začeli furati posle z vodnimi filtri, čudežnimi vodami,......vedeževanjem.......

 

hedonist

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

27. sep 2011 8:48

Boris, res slaba reklama je, če lastnik podjetja po forumih sprašuje ljudi, ali je njegova roba za kaj ali ne (beri: ali opazijo razliko, za katero praviš, da je ogromna.....). Vprašaj vendar stranke, ki so tvojo robo kupile! Pa sprijazni se, da je veliko ljudi, ki se jim ob tako šarlatanskih reklamah, kot je tista na tvojem linku, obrne želodec. Sorry. Kjer se bovis prodaja kot znanost, pač prav osveščenih kupcev ne bo. Plačaj torej tistih nekaj evrov, kolikor stane reklama, pa jo delaj, tako, da bodo računi čisti. S tem se ne boš nikomur zameril, takole boš pa samo še kako možno stranko odgnal.  

Sonja

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

27. sep 2011 9:58

Kadar mi nekdo nekaj razlaga:

a) dam mozgane na paso, ker je samo neobvezno kramljanje ali b) poskusam stvar razumet

Verjamem da je pri vodi se veliko nejasnega, marsicesa ne bomo razumeli dokler ne bomo razmisljali in se obnasali kot voda, predstavitev fizikalnih lastnosti vode (po filtraciji) in raztopin (pred filtracijo) pa me ne fascionirajo tako kot pricakuje prodajalec. Pa zato ni potrebno da si znanstvenik, ze otroci v osnovni soli se ucijo o prevodnosti elektrolitov in neelektrolitov, o penjenju mila v mehki in trdi vodi, o vodikovih vezeh,... Osebno imam za pitje raje trdo vodo, ker mi je mehka prevec plehka. Spet drugo je, ce bi bil nas vodni vir onesnazen, potem bi razmisljala o dodatnem ciscenju, vsekakor pa brez dodatne energiziranosti, ki samo nabije ceno (ce je ze potrebno, lahko vodo vsakdo energizira sam).

Uporaba tujk in neobicajnih besednih zvez, deluje na prvi pogled strokovno, v resnici pa se pri tem kaj hitro locijo zrna od plev.

 

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

27. sep 2011 11:06

Skratka, najbrž je nauk tele naše 13 strani dolge zgodbe: Ni tale Kulinarika zbor nevednih kuharic in kuharčkov, ki bi padali na neke kvazi strokovne informacije.

Hja, tako pač je, BORISH.

rimljanka

neznan uporabnik

27. sep 2011 17:32

@andreja m in ostali - sem jaz poskusil. Danes zjutraj. Si nisem kupo vode. Zobno pasto in milo, sem vse energično pometal v smeti. Ščetko sem obdržal. Pol sem nekje v špajzi najdel litro gina. Sem vzel glaž, kozarec no. Pol sem pa s čist pajtlavimi rokavi potopil ščetko v kozarec gina in sem drgnil. Ko sem zdrgnil, sem spil. Ma ne morš verjet, da sem ratal takoj bolje. Verjetno, mi je prej zobna pasta škodla. Sedaj se morm še samo naučit, da vržem še ščetko stran pa si drgnem s prsti, tresočimi sicer

 

Ajoj, kaj pa, če mi zmanjka štofa zjutraj, ko pazljivo vstanem iz postelje.??? Men se tak včasih vrti in me noge ne ubogajo. Bom pa tehniko plazenja uporabil

 

MULTI_reloaded

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti