Film "vonj po ženski" - kakšen je konec?

HejHoj  

član od: 14.2.2008

sporočila: 135

2. sep 2011 21:57

nike je napisal/a:

Ja, Lisa, skrivanje za nickom res osvobodi manir.  

nike

Pri dvojih ne, pri tistih, ki ohranijo manire in pri tistih, ki jih v RL nimajo, tudi ne. 

nike  

član od: 25.11.2005

sporočila: 522

2. sep 2011 22:05

HejHoj, res je tako.

 

 

nike

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

2. sep 2011 22:20

nike je napisal/a:

Okej, zdej se pa čisto zares zadnjič oglašam v tej temi. Mislim, da Zoja2 ni bila tako prizadeta zaradi konkretnih odgovorov na njeno vprašanje, ampak se je vse skupaj, kot že kar nekajkrat do sedaj, začelo razvijati v smer na splošno "zakaj morajo eni v čisto vse vtakniti svoj nos, pa naj bo še tako nedolžno vprašanje". Sploh za to, ker imam občutek, da motiv za vse te nasvete ni ravno dobrosrčnost. Mogoče se tudi motim, kaj pa vem.

Ja, ljudje smo res različni, ampak mi gre pa zelo na živce, da se s tem opravičuje nesramnost in žaljivost. To sem zadnje čase že v par primerih doživela. Nekdo se grdo obnaša, se mu to pove, potem je pa izgovor, da "takšen pač sem". Ne, nisi pač takšen. Nesramen je lahko vsak!!! Drugačnost lahko izražamo tudi na drugačne načine, mar ne?

Take stvari se dogajaj tudi tu na kulinariki in s(m)o pač nekateri, ki jih to moti, kar še ne pomeni, da s(m)o "nežne rožice".

 

Ja, Lisa, skrivanje za nickom res osvobodi manir.  

 

nike

 

 

nike, kaj torej predlagaš? Da vsak na začetku "svoje teme" natančno napiše, da se ta, ta, ta, ... in ta ne sme oglasiti z mnenjem, odgovorom?

 

Ali je tvoja izkušnja taka, da so dobronamerni in dobrosrčni samo tisti, ki te hvalijo in se strinjajo s tabo? Ne zameri, mislim, da si še mlada in bojim se, da te bo življenje prepričalo o nasprotnem.

 

 

sonci

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

2. sep 2011 23:10

Kako ne bi človek zaspal, ker tale vonj po ženski se tako vleče, da konca sploh ni. Že kar malo zaudarjati je začel.

zeta

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. sep 2011 23:26

Ko tole prebiram, se mi ves čas zastavlja vprašanje, kako je mogoče, da na tako preprosto vprašanje kot je bilo postavljeno, ni mogoče odgovoriti z : " Sem ti poslala odgovor na ZS." Ali:" Tukaj si lahko pogledaš!"  Tu se je pa razvila taka razprava, kot da je spraševala o ne vem čem pomembnem.Se nič ne čudim, da se v parlamentu dogaja, kar se dogaja. Ljudje res radi parlamentiramo na dolgo in široko in vsako nedolžno vprašanje nam je izziv!

 

naor

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

3. sep 2011 0:02

Uf, ravno sem se zbudil, in nisem videl konec odmevov. Kako so se danes končali?

ežoj

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

3. sep 2011 0:05

Če ti povem, ne boš mogel spat, zato si zjutraj poglej ponovitev!

 

naor

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

3. sep 2011 9:04

Lisa je napisal/a:

Moja babica je rekla: "Boh ma vse sort koštarje". Kar v prevodu pomeni, da smo ljudje pač različni, da je to dejstvo in imamo torej "pravico" do tega. Če se tukaj spustiš v konfliktno debato, boš pokasiral vse - od poučevanja s strani "superiornih",  komentarjev tistih, ki so povsem zgrešili poanto, do surovo odkritih mnenj realnežev. Vmes pa so še "nežne rožice", ki vsako nestrinjanje vzamejo kot napad nase in življenjsko krivico. Včasih je kar komično, kako skoraj lahko napoveš odzive.

Skrivanje za nickom nas osvobodi manir.Če bi si gledali v obraz in govorili, bi povedali drugače, bi bili "fini", diplomatski. A mislili bi isto.

Zoja2, če je bilo nekaj (tudi neprimernih) izjav tukaj zgoraj dovolj za tolikšno prizadetost, mora biti tvoje življenje res lepo in mirno, da te še ni obrusilo. Uživaj, dokler bo tako!



Lisa

 

Mamamia

mamamia

Sergej C  

član od: 21.3.2009

sporočila: 414

10. sep 2011 22:55

Nekaj časa me ni bilo in vidim, da se še vedno pridno 'klofate'.

Za Multja mi je resnično žal, če je res izključen. Samo v razmislek bi omenil, da je žaljitev in nesramnosti neskončno vrst in tiste v duhu bobu bob sigurno niso najhujše.

Na hitro sem preletel temo in se mi zdi, da na sedmih straneh niste uspele(i) razkrit konec. Čeprav bi lahko dobil občutek, da je film splošno znan. Res ali samo po kritikah?

Torej Zoja: Na koncu Al teatralno nastopi sredi procesa na faksu kot fantov zagovornik, vsem in predvsem 'ravnatelju' navije ušesa, fanta seveda reši pred izključitvijo in z zagovorom totalno šarmira nadvse simpatično profesorico, ki mu očitno vrne veselje do življenja.

Če ti je film res tako zanimiv, potem ti tudi sam priporočam ogled od začetka do konca. Že zato, ker je zagovor precej aktualen tudi zdaj in tukaj. Mogoče si lahko za primerjavo privoščiš še ogled italijanskega originala, ki je bil posnet enkrat v sedemdesetih letih (če ga seveda kje stakneš). Ne me prosim spraševat za režiserja, ker film name ni napravil tak vtis, da bi si ga zapomnil.

LP

 

 

 

 

Sergej

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

12. sep 2011 10:16

Član od: 21.3.2009
poslanih sporočil:315Odgovor z dne - 10. sep 2011 22:55

Nekaj časa me ni bilo in vidim, da se še vedno pridno 'klofate'.

Za Multja mi je resnično žal, če je res izključen. Samo v razmislek bi omenil, da je žaljitev in nesramnosti neskončno vrst in tiste v duhu bobu bob sigurno niso najhujše.

 

Sergej, see popolnoma strinjam s teboj.

Pa tudi mislim, da je bila na podoben način, če že ne naravnost izključena, pa gotovo izrinjena tudi japaja.

Verjetno smo njo tako zelo užalili, da se ne vrne več, na Multija pa še računam , če se bo kdo potrudil in čisto po človeško pogovoril z njim. 

Drugače bomo pa še naprej, kot je nekaterim očitno najbolj dopadljivo, kokodakale (i) unisono. 



nola

Sporočilo je spremenil(a) nola dne 12. 2011 10:17

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti