Pekoč jezik

neznan uporabnik

29. avg 2011 21:22

Če je bila pri zdraviku mi nismo kompetentni dajati diagnoz. Negelede kako diagnozo zame bo dal Jernej. Piši mu, se uradno pritoži in se podpiši. Tako se delajo pritožbe. Anonimno je malo nesresno.

 

Jakob

multivitamin

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

29. avg 2011 21:28

Ja težka bo, ko pa tu ni kaj pametnga svetovati, razen obiska zdravnika. Popolnoma razumem, da je pekoč jezik več kot samo neprijetna težava, ampak žal pekoč jezik - razen če se opečeš ali pretiravaš s feferoni - sam po sebi verjetno ni osnovni problem, ampak simptom česa drugega. Kaj pomaga nasvet nekoga, ki je preganjal glivice na jeziku, če pa imaš v resnici težave z želodčno kislino? Ali čim tretjim? Tega nihče preko foruma, pa četudi je imel sam podobne težave, ne more vedeti in lahko svetuje nekaj, kar bo popolnoma mimo.  Zato, če hočeš na hitro zvedeti par koristnih nasvetov, prebrskaj zdravstvene forume (vtipkaj v google pekoč jezik in jih boš dobila kar nekaj), jutri se pa naroči spet pri svojem zdravniku, pa bo še najboljše.

Pa čimprej se pozdravi!

Sonja

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

29. avg 2011 21:32

Sem ena redkih, ki se upa tukaj gor podpisati s svojim pravim imenom že od samega začetka. Vsi ostali podatki so pri uredniku. Toliko o anonimnosti.

Ti pa spet pišeš o nekih diagnozah. Pa kdaj hudiča so bile diagnoze = izkušnjam???? Ah pozna ura, grem rajš kaj bolj pametnega počet

vida70

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1410

30. avg 2011 21:07

Onaon, najbolje je, da greš spet k zdravniku. Tudi sama imam kdaj pekoč jezik, ne pa vseh ostalih težav, ki jih navajaš. Zdravnica mi je dala gel, da si lahko pomagam. So pa te težave povezane z diabetesom. Zato ne čakaj , ukrepaj!

daga

franciska  

član od: 15.2.2011

sporočila: 144

1. sep 2011 11:15

Iz mojih izkušen z mamo, ki je imela diabetes in astmo, se mi močno zdi, da je lahko tudi alergija na nekatera zdravila, v mojem primeru, zato predlagam, da si prebereš kontraindikacije zdravil. Pri diabetesu so na udaru jetra in s tem tudi razne težave. Predlagam , da počakaš kakšen dan, da se umiri ali pa greš k zdravniku in mu poveš. Nekje sem tudi zasledila, da je pekoč jezik tudi povezan z jetri.

franciska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti