Pralni prašek proti pasjim dlakam

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

17. avg 2011 19:04

Jaz te dlake, (ko sem imela dolgodlako psico, sem si sicer omislila globinski sesalnik in je res pomagal) od muc kar pobrišem z vlažno krpo, ki jo potem vržem stran.

Ravno tako ravnam z oblekami.

Imajo pa zelo različno dlako - moja je kratkodlaka, pa se njena dlaka kar zapiči v vse, kar je tekstilnega, pridejo pa take zunanje z dolgo mehko dlako in ni nobenega dela z njimi, samo pometeš.

 

nola

resita  

član od: 26.4.2011

sporočila: 47

18. avg 2011 8:06

Ja mi imamo mopseka in kot sm že napisala je naš "pouštrček" to je res čisto hišni pes,valja se po kavču, postelji skratka povsod. živimo v stanovnju in vse kar jo peljemo zunaj, je kakat in lulat, hujših naporov ne prenese njena dlaka pa je povsod!!! tud mi imamo globinca sam kdaj nam tud čas ne dopušča da vsak dan sesamo, in kot ste rekle njena dlaka se dejansko zapiči v tkanino. Bomo poskusli s sušilcem vsaj temne stvari, valjčki so že praksa, suha gobica pa bo tud prišla še prav.

Hvala

resita

neznan uporabnik

19. avg 2011 11:51

Meni tud najbolj pomaga gobica za pomivanje posode pa ena taka mala krtača(jo v dlan spraviš), plastična z zelo gostimi in trdimi ščetinami. Ma ne vem, kako se temu drugač reče. Imajo to v vseh štacunah tam kjer je pribor za čistit wc in kopalnice and company. Nekaj pač v stilu, če morš ful drgnit. Zaj, ne pomaga dejansko čist nič drugega kot metlo v roke pa zauger. Saj ne rabiš vsak dan noret okol s tem. Al pa tud. Odvisno koliko te moti. Jaz to naredim od oka, ko se mi zdi, da je čas. Me je pa mačka naučila, da perilo, ko se posuši takoj zložim in pospravim v omare in predale. Mačke se pač rade valjajo in spijo v sveže opranem perilu. Nikol ni še šla spat na nošeno, če je kdo odvrgel na tla al kam. Kar se jasno pri nas tudi dogaja. Ni šans, da bi šla ležat na to. Na sveže pa takoj. Če ne pazimo dovolj tud zelo hitro in neopazno smukne v omaro, ko zlagaš not perilo in se potem oglasi čez par ur, ko se naspi na svežem in je treba jest. Jaz sem kupil 10 poceni brisač različnih velikosti. Tam, ko to na tone prodajajo. Pol ji to vsake tri dni operem in samo ona dobi mehčalec. Pol pa to naložim po celem fletu, da lahko spi vsako uro malo tu in malo tam. Od takrat je mir. Ampak na valjanje po svežem perilu ta finta ne deluje.

 

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti