Posebne vrečke za gospodinjstva

Umi  

član od: 16.10.2006

sporočila: 32

tema odprta - 22. jul 2011 7:22 | ogledi: 7.600 | odgovori: 2

Prosim za pomoč.

Pri eni od prijateljic sem videla, da ima vrečke v obliki cevi. Pravzaprav je to nekako prozorna "cev", ki je navita na kolut. Vrečka je tako široka cca. 10 cm. Ko jo odvijaš pa dobiš neke vrste "klobaso". Odrežeš si toliko te cevi, kot jo potrebuješ. Torej, vrečka je dolga in ozka.

Uporablja jo npr. za paradižnikovo mezgo, ki jo naredi doma. Na eni strani vrečko zaveže, vanjo vlije mezgo in dobi "klobaso". To potem zamrzne in ko potrebuje mezgo, samo odreže toliko kot potrebuje.

Sedaj pa se nama je pojavila težava. In sicer, zmanjkalo je koluta. Sama sem poiskala po nekaj trgovinah (Spar, Tus, Merkator, Merkur), pa nimajo pojma o čem govorim. Prijateljica pa je to tudi dobila nekje, pa se ne more spomniti, kdo ji je to prinesel. Je menda imela ta kolut doma že leta, zato sumim, da se mogoče uporablja v kakšni proizvodnji.

Ali bi mogoče kdo od vas vedel za te vrečke in kje bi jih bilo mogoče nabaviti?. Kaj pa vem, mogoče to sploh niso vrečke, ampak se uporablja za kaj popolnoma tretjega. 

Vem, da obstaja nekaj alternativ, npr. da si s strojčkom prikrojim vrečke po svoje, ampak če bi bilo mogoče, bi raje najprej poiskala te.

Za vsako informacijo bi vam bila izredno hvaležna.

Umi

Umi  

član od: 16.10.2006

sporočila: 32

22. jul 2011 10:00

U, hvala. Je sicer nekaj podobnega, vendar to ni to. Čeprav bi tudi takšnale folija služila namenu.

Ta izgleda bolj profesionalno, ono je pa neka čisto navadna plastika. 

Umi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti