Djerba

tema je zaklenjena

smotka si  

član od: 15.6.2011

sporočila: 4

tema odprta - 15. jun 2011 22:42 | ogledi: 7.273 | odgovori: 3

Pozdravljeni.

Malo sem prebirala po forumu gor in dol in si že nakako ustvarila vtis o tej deželi, kakor se čez 14 dni odpravljama s prijateljico na zaslužen dopust.

Me pa vseeno malo zanima kakšne so razmere tam doli glede na to, da je po  zadnjih informacijah to ena od manj priporočlivih dežel za potovanje, zaradi vseh teh nemirov tam doli in seveda sosede Libije.

Upam, da nama bo lahko kdo ponudil kakšne kuristne informacije.

Lep pozdravček, Smotka ;)

 

 

smotka si

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

15. jun 2011 23:16

Glede na to, da je Djerba otok, ki živi za turizem, mislim, da se ti glede varnosti ni treba bati. Ti zna biti pa nenormalno vroče. Sama sem bila dol pred leti ob koncu septembra. Sama vročina na Djerbi ni bila problem, ko smo šli na #turistični# izled do Douza (vrata v Saharo) sem pa mislila, da me bo kar pobralo. Upam, da si izbrala hotel z bazenom, ker je morje zelo toplo in se lahko hladiš le v bazenu. Sicer pa i vse te turistične informacije verjetno že naštudirala. Kar se varnosti tiče pa spremljaj obvestila Ministrstva za zunanje zadeve. Vseeno pa obvestila od tam in predvsem iz medijev vzemi z rezervo, ker so stvari lahko prepotencirane.

 

Pa prijeten dopust.

 

 

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

16. jun 2011 0:10

Smotka, dobrodošla. Že po nekaj stavkih se mi zdiš prav simpatična punca. Upam, da boš kuristne informacije tudi upoštevala in se dobro imela in srečno vrnila domov.

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti