Ribolov:)

Roža Lucija  

član od: 13.1.2011

sporočila: 3

tema odprta - 11. jun 2011 23:14 | ogledi: 6.225 | odgovori: 4

Pozdravljeni!

Sem velika ljubiteljica morja in vsega kar z morja pride na moj krožnik, zato si že dolgo časa želim iti na ribolov, da se malo poučim o njem in da pristno doživim morje:) Zanima me, če kdo pozna kakšnega gostoljubnega ribiča, ki bi me za en dan vzel sabo na morje? Sem zelo pridna in poslušljiva učenka:) Hvala za vaše informacije!;)

Roža Lucija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

14. jun 2011 9:53

Malce pogooglaj za slovenskimi ribiškimi ladjami in ribiči, naveži stike neposredno z njimi in se dogovori. Nisem sicer čisto prepričana, da so na krovu ribiških ladij dobrodošli radovedneži, a tačas, ko čakaš na odziv koga, ki pozna ribiče, ti morda tudi sami uspe kaj organizirat? Ali pa preprosto stopiš do ladje in vprašaš koga, po moje drugače ne bo šlo.

Mamamia

mamamia

asimetra  

član od: 2.1.2008

sporočila: 173

14. jun 2011 10:33

Prav ribiške ladje ne bodo ravno navdušene. Bolj verejtno bo, če vprašaš kakšnega domačina, ki ima čoln.

LP

asimetra

Roža Lucija  

član od: 13.1.2011

sporočila: 3

15. jun 2011 5:47

Waw Nike super stran!;) Hvala vsem, ki ste se potrudl in mi odgovoril! Lep dan želim!

Roža Lucija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti