Piknik - pijača

neznan uporabnik

27. maj 2011 22:18

Jebela, pri uni temi o črnih dojenčkih in mami, ki praznuje 50 let, ste take moralke zganjal, ko je govora o alkoholu, pa podpore ne zmanjka, a ne?

 

Vsa čast Multivitaminu, ki mi je šel sicer zadnje dni pošteno na jetra ampak je edini, ki je z velikimi črkami forsiral taksi!

 

In bohnedej mami podarit liter mleka, rajši par litrov vodke, a ne? (da ne smrdiš po alkoholu in se prodajaš za trezneža..)

 

Itak ko so na pikniku vsi prbiti, odpade uno kaj se spodobi in kaj ne.. takrat se režijo tudi kozmetičnim kufrom za 50.letnico...pol pa naslednje jutro una: "Ti, kva je pa blo včeri, se čist nč ne spomnim?!"

 

Torej: alkohol DA, šmirglpapir in alpski mlek pa NE

 

japaja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

27. maj 2011 23:03

ne, vse ja, kufer pa gajbe ...

Samo meni je razlika v pikniku pa v darilu  mami  za rd... nisem moralist, kaj šele puritanec, ker itak vsak zase ve, kaj kdo prenese, ampak povemo pa lahko, kako mi na nekaj gledamo? Ali ne? Saj, tiho  znam tudi bit ... težko sicer, a gre.mamamia

 

mamamia

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

30. maj 2011 21:54

Na vseh piknikih, na katerih sem bila (pa sem bila na veliko piknikih) je na koncu povpraševanje po vodi. Te je vedno premalo, alkoholnih pijač se pa vedno nekako preveč naroči.

Je pa tako, da na pikniku se tudi malo dela kak šport, se malo žoga brca, pa kak badminton in te aktivnosti malo zmanjšujejo potrebo po pitju in basanju hrane vase.....

Vsekakor se mi pa zdi, da se še noben piknik  ni sfižil zaradi tega, ker bi zmanjkalo alkota, se je pa že marsikateri sfižil zaradi tega, ker se je kje našel kak korenjak, ki je bil najprej blazno pogumen, potem blazno naporen, potem je pa zaspal na travi (po možnosti blizu kakšnega mravljiščia). Tako da je treba paziti pri tem, koga se povabi na pikniki. Ker če imate med gosti kakega, za katerega je znano, da je v resničnem življenju neopazen in malo frustiran, v pikniškoveseliščnem pa alkoholno težki od težnosti same - bo tak tudi na vašem pikniku. Tak bo itak spil vse, kar mu boste natočili, če mu pa ne boste, si bo točil sam.

Drugače je pa tako, da če človek vozi, je en kozarec kvalitetnega vinca in gušt in čisto zadosti, vse ostalo je pa preveč.

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti