Morje dalmacija

blu  

član od: 23.3.2010

sporočila: 6

tema odprta - 3. maj 2011 22:59 | ogledi: 24.501 | odgovori: 22

Hej družba! Ali mogoče kdo pozna kakega slovenca ki v dalmaciji oddaja apartmaje ali pa že pozna kako preverjeno destinacijo pa mi lahko celo kake slike posreduje :Rabim za tri osebe od 23.7.11 pa do nekje 1.8.11.

Vsaka inf. bo dobrodošla pa že v naprej HVALA!

Ja vem najdeš na netu boga in pol ampak cene so pa božanske !!:)))

L.p.

blu

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

4. maj 2011 7:05

Za boga božanske cene; torej iščeš izrecno Slovenca, ki oddaja? A misliš da ceneje oddaja kot domačini tam? Seveda lahko oddaja ceneje, a le, če to počne na črno.

 

Sicer pa: koliko ste pripravljeni odšteti za sobe ali apartmaje - zgornja meja? Mora biti namestitev blizu morja ali to ni pogoj? Skalnata ali peščena plaža, kamenčki? Oprema apartmaja? To so vse pomembni podatki, ko iščeš ali ponujaš dopustniško namestitev.

Ker Dalmacija je dokaj raznolika in bi bil kak dodaten podatek razen dveh, ki si jih omenila (Dalmacija in Slovenec, ki oddaja ...) dobrodošel. Ker najdeš boga in pol ...

 

VSak od nas ima kako preverjeno destinacijo - in kaj to sploh je???

 

Mamamia

mamamia

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. maj 2011 8:54

V presečno množico med "bogom in pol" in "Dalmacijo", bi jaz uvrstila tole: Goran Višnjić, Nikša Kušelj, Toni Kukoč, Gordan Kožulj, Robert Kurbaša....in drage dame, dodajate po želji, ker vem, da imate dolgo listo

Apartma bi šla pa iskat preko agencij in ne preko kulinarike. In naj me vesolje obvaruje pred "preverjenimi Slovenci"....

Vendelina jr.

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

4. maj 2011 9:08

Ni Dalmacije brez domačega barbe.

Če iščeš slovenca predlagam Veliko planino ali kaj podobnega.

Commis débarrasseur

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5047

4. maj 2011 11:45

Preveč ohlapna želja je da bi ti lahko  konkretno odgovoril. Če želiš jo malo preciziraj in pošlji na ZS, morda ti lahko pomagam. Poznam tudi kakega Slovenca tam doli ,če je to tvoj primarni pogoj.

lp

hedonist

neznan uporabnik

4. maj 2011 12:02

Pa ne me basat!!!?? A da Dalmacija in preverjene destinacije ne spadajo na Kulinariko??!! No ja, pol pa tut fuzbal in moda ne spadajo semkaj, tudi glasba in filmi ne, tudi Kaj beremo, razen če nima kulinarične vsebine, ne...

Jebela, so pa tile ciklusi res obremenjujoči...ena, ve se kera, ima tako navado, da takoj, ko ji nekdo, recimo na pravopisnem področju, pristriže členaste peruti, začne napadati z enako, slovinistično temo, v drugi temi...kao nisam ja odavde...

 

(lud je*e zbunjenog press)

 

 

Pees: a se lahko tam gori dogovorite, kaj je dovoljeno in kaj ne, da ne bomo venomer imeli en kup v.d.Jernej ali pa kar Jernej jr.??!!

japaja

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5047

4. maj 2011 12:14

Ne vem zakaj ampak tvoj stil Japaja mi postaja vse bolj všeč. Sem moral to napisati in te s tem podpreti.

lp

hedonist

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. maj 2011 12:44

Hja, ko je narava delila talente, so eni stali v napačni vrsti - in so dobili buče.

 

@blu: Če odštejem, da obstaja stric gugl,  kamor vtipkaš "apartmani Dalmacija", "specialist za Dalamcijo"....in zleti mnogo tega ven (vključno s slikicami in priporočili od ljudi, ki jih poznaš točno toliko, kot nas, torej jih ne poznaš), velja upoštevati tudi naslednje:

- Dalmacija ni na koncu sveta. Dalmacija se začne pri Zadru (tam je pa človek v petih urah korektne vožnje, če to ni sobota) in gre potem v smeri JZ do meje Hrvaške in Črne gore. Tudi če človek na netu izbere najbolj čuden apartma v regiji, to ne more biti nerešljivo čudna izbira. Tudi če bi šlo vse po Murhpyju narobe, je dom še vedno blizu. Tudi če nisi najboolj domača s hrvaščino - z dobro voljo smo se Slovenci in Hrvati vedno sporazumeli. Če ima pa človek s sitnim materialom opravka, pa jezik itak ni važen. Sitnobe si itak postanejo strašno podobne.  Skratka, tudi če klikneš najbolj hecno in bizarno izbiro - ne bo tako hudo, boš imela pa spomine na hecno izkušnjo. Samo klikni. Saj zmoreš. Tudi zmoreš poiskati v arhivu starih tem  tule eno maso topicov o počtinicah v Dalmaciji.

Vendelina jr.

neznan uporabnik

4. maj 2011 12:47

Hahahohoho...a zdej si pa lahko naložila, a? Si pa prefrigana, ja, greš v naslednji krog.. (Dante press)

japaja

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

4. maj 2011 13:27

A se bomo spet kregal al kaj?

Vendelina, sitnoba si bila najprej ti, ker si v temo o apartmajih v Dalmaciji napisala, čigava fanica si, namesto, da bi odgovorila na zastavljeno vprašanje. Se mi zdi, da nisi ti tista, ki odloča o tem, katere teme so dovoljene in katere ne. Če je pa morda drugače, naj se pa to javno napiše.

rosie

blu  

član od: 23.3.2010

sporočila: 6

4. maj 2011 17:21

Ne moreš da verjameš!!!!!Da se vam da.

Hedonist : Hvala za ponujeno pomoč .(ostalo pa na  zs!:)))

Japaja: Čestitke za komentar!!!Pa lepo poletje obema!

blu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti