Bralnik e knjig

BABI 2+2  

član od: 8.11.2009

sporočila: 379

12. jan 2019 16:01

Sem strašna bralka, še posebej sedaj v pokoju. Hm, tudi jaz sem nekoč z zanimanjem prebirala o bralnikih, pa me je minilo. Za mene ga ni lepšega, kot brskanje v knjižnici po knjižnih policah, posvetovanje s knjižnjičarji,branje knjige zvečer v postelji, dokler me ne poči po glavi...V knjigarne pa ne zahajam več, ker sem si v celem življenju nakupila že toliko knjig, strokovnih, različnih žanrov, da jim komaj še zmorem dati prostor.

BABI 2+2

noemi  

član od: 4.10.2008

sporočila: 364

13. jan 2019 8:39

Lenny, jaz sem si za branje e-knjig iz Biblosa kar na tablico namestila aplikacijo Biblos2 in mi je ok. 

Z bralnikom InkBOOK pa nimam izkušenj.

Noemi

leny  

član od: 9.2.2008

sporočila: 335

14. jan 2019 11:46

Hvala vsem za odgovore. Tudi jaz mislim, da je poseben čar držati v rokah pravo knjigo in listati po njej...pa vendar za kakšen dopust ali potovanje pa mislim, da so e-bralniki zelo praktični, ker so majhni in lahki. Vprašala sem tudi v knjižnici, ker sem slišala, da imajo e-bralnike za izposojo, pa so mi rekli, da so dali vse v odpis, ker so bili že zastarelih, novih pa še niso nabavili. Se priporočam še za kakšno mnenje, izkušnje... Hvala.

leny

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecNikita
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti