Kamp čikat-lošinj

kroki  

član od: 22.10.2003

sporočila: 508

16. apr 2011 13:11

Matineja, Žal nismo razvajeni, daleč od tega, je pa res, da za določeno ceno pričakujem določene stvari. Ne moti me stara oprema. Rada imam vsaj delno čistočo. Da pa je papir na WC, pa tudi. (pa ni tuki mišljen Čikat). Tudi parcela ni nujno, da je ob vodi. Daleč od tega, pa nismo bili za trgovino, ampak malo od n. igrišča naprej. Tudi v trgovino se opravim peš ali pa s skirojem (na brcanje) in to že pred osmo. Gužba mi je logična. Rampa za čoln, se ne spomnim ali je bila ali pa ne, vem pa, da bi jo uporabili, če bi jo lahko. http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

16. apr 2011 13:25

V Čikatu smo bili enkrat kakih 5 ali 6 let nazaj. Bilo je čisto kljub neznosni gneči in zaposleni v kampu z gosti več kot korektni.

Kar me je motilo, je bila resnična prenaseljenost (ki pa še vedno ni bila nič proti recimo kakemu strunjanskemu kampu - kdor ga je videl, že ve, o čem govorim). Že res, da je bil višek sezone, ampak po mojem bi morali kamp razglasiti za poln in ne sprejemati novih gostov, dokler se kaj ne sprosti, tako so bili pa prikolice in šotori natlačeni, da si se komaj prebijal skozi, ne da bi komu kaj pohodil. Morje je bilo OK, res pa, da nismo imeli otrok in se nismo drenjali na pesku.

 

Sonja

kilca  

član od: 25.6.2010

sporočila: 34

16. apr 2011 13:35

Ko greš na Lošinj je dobro vzeti s seboj tudi kolo. In takrat je kampiranje v Čikatu super. Kamorkoli greš, greš s kolesom. In toliko še nisem kolesarila po hribih, kot sem tam. Tako si lahko najdeš tudi povsem svojo plažo, saj je ena potka izpeljana tudi ob obali. Škoda je le to, da ni posebnega mesta za tiste, ki s seboj pripeljejo pse. Tako smo ponoči poslušali eno zlato prinašalko, podnevi pa dva majhna cucka, ki sta bila privezana, in sta si želela malo sprehoda. Groza je bilo to poslušati, zato me tam ne vidijo več, kjub temu, da so vse ostale stvari (kar v kampu lahko pričakuješ) zelo v redu. kilca

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

24. apr 2011 16:10

Zaradi ene zlate prenašalke in dveh "cuckov" se odločiš, da te tam nikoli več ne bo? Hmmm... A hodite skupaj v kamp, al' kako ;-)  Wc-ejev je zelo veliko in nikoli še nisem čakala in nikoli še ni bil brez papirja. Gnečapred tuši, ja včasih pa res, ampak tudi doma imamo včasih gnečo v kopalnici.

Se oproščam za pozen odgovor - v zalivu pod malo restavracijo na plaži in hotelčkom Kredo, ponoči prižgejo reflektorje - več, kot se vidi na prej navedenem filmčku. Plavat v topli vodi, ko vidiš ribe ob sebi, ki jih privablja svetloba je, vsaj meni, čudovit občutek.  Saj verjamem, da je kje v eksotih to običajno, ampak tja pač ne morem.

 

lp, 

vanjatajnsek

kilca  

član od: 25.6.2010

sporočila: 34

24. apr 2011 18:00

Ne Vanja, predvsem zaradi tistih, ki si za svoj užitek privlečejo s seboj cucke, ki 1. dvomim da uživajo v vročini 2. kratijo užitek tistih, ki želijo ponoči spati in uživati v miru. In ja, sedaj izbiram kampe, ki so prijazni tudi do ljudi, ki svoje cucke pustijo doma. kilca

TimP  

član od: 14.4.2014

sporočila: 1

16. apr 2014 10:10

Jaz priporočam ta kamp: http://www.rab-camping.com/



TimP

Sporočilo je spremenil(a) TimP dne 17. 2014 11:47

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti