Več ljudi več ve

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

20. apr 2011 19:17

nola je napisal/a:

Ni za verjet.

nola
a to si na moj komentar mislila? Jaz sem pomislila na to, da je to dobra brezplačna varijanta, ker imam ene par " prijateljev", ki se ukvarjajo s parketarstvom, kamnoseštvom,... skratka vse kar me zanima pri opremljanju in gradnji, pa velikokrat lahko za kak nasvet vprašam,.. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

20. apr 2011 19:58

nola je napisal/a:

Ja, na tole

http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/

pa tole

http://lidijad.posterous.com/

in še na mnoge brezplačne variante, ki se popajo sem, sem mislila.

nola
He he, nola, hvala za reklamo. jaz si bloga nisem delala zarad reklame, ker delam le za prijatelje in znance, sem si ga pa naredila, ker še nisem mela plus paketa in se takrat ni dalo narest brezplačnih albumov. Rada pa delim z vami moje slikice tort, kakor tudi rada pogledam slikice drugih, enako velja za zanimive bloge. No vseeno hvala. V prejšnjem postu sem pa pisala o Face booku in ne o blogu, kot o brezplačni reklami. ( če morda ne veš kaj so znake FB ) Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 20. 2011 19:58

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

20. apr 2011 20:04

Linki na osebni strani so dovoljeni, na komercialne pa ne.

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

20. apr 2011 20:16

jernej je napisal/a:

Linki na osebni strani so dovoljeni, na komercialne pa ne.



In v čem je razlika?

nola

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

20. apr 2011 20:32

Je razlika - na osebni strani reklamiraš samega sebe in svoja stališča, kar na neki način počneš že s tem, ko debatiraš na forumu in razlagaš svoje principe in miselne tokove; od tega seveda nimaš nič ali pa zelo veliko, kakor kdo in kakor vzameš, vsekakor pa nič, kar bi ti žvenketalo na transakcijskem računu.

Komercialne zadeva so pa tiste, s katerimi služiš denarce.

Če torej kolegica prilepi zraven link na svoje torte zato, da jih mi gledamo, jo občudujemo, ji zavidamo itd itd itd, je to pač čisto privat in OK stvar, glej ali ne glej, občuduj ali pa ne, stvar je v vsakem primeru neprofitna, enim bo všeč, enim bo šla na živce, ampak tako je pač v življenju.

Če bi pa pod svoje torte napisala PRODAM za tolikointoliko, denar pošljite tjapatja, potem je pa to komercialna dejavnost in bi ji za to Jernej po vseh pravilih lahko izstavil račun. Mi bi seveda še naprej gledali ali pa ne, poslali denar ali pa ne, ampak namen bi bil drugačen.

O šment, kako bi se zdaj prilegel dober košček torte....

Lep večer!

Sonja

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

20. apr 2011 20:40

Med osebno in komercialno stranjo? Komercialna je tista, na kateri pridobivate premoženjsko korist. Trgovina recimo je komercialna stran. Prav tako strani ki so v lasti podjetij (pred tednom dni se je konkurenca zelo trudila da bi sem zalepila svoj link, seveda oblečeno v tisto znano: "Ste že videli tole novo stran"  )

Osebna stran je pa stran, ki ne služi pridobivanju denarja ai promociji podjetja, ki je po naravi komercialna združba. Recimo če dam na internet svoj blog, kako kuham in se ne ukvarjam s kuhanjem za služenje denarja, potem je to osebna stran. Ali pa stran iz potovanj itd.

Morda se mi zdi preveč samoumevno, da vsakdo v kapitalističnem sistemu ve, kaj pomeni KOMERCIALNO. Še iz časov mali oglas vs komercialnega oglasa. Če prodajate rabljen šivalni stroj je to mali oglas, če prodajate nove šivalne stroje, je to komercialni oglas.

neznan uporabnik

20. apr 2011 20:41

Joj Limnol cherie, zakaj si morala omeniti, kako bi se prilegla torta? Ker jaz bi tudi sedaj toooooorto.

 

Bom moral počakat do jutri. Ampak,bi se mi tud čips prilegel. In šmenta,nimam niti tega doma. Sploh je groza,ker nisem kupil nobenih prigrizkov. Da si malo zvišam holesterol.

 

 

Multivitamin

multivitamin

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4876

20. apr 2011 20:41

No limnol je pa še bolje pojasnila, kot sem sam ;-) Hvala.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti