Prodam romane

sunflower87  

član od: 1.4.2011

sporočila: 10

tema odprta - 1. apr 2011 21:48 | ogledi: 11.366 | odgovori: 23

Prodam naslednje romane v slovenskem jeziku, cena 10€:

Jacquie D'Alessandro: Polnočna priznanja

Kathleen Woodiwiss: Cvet na reki

Christina Dodd: Srčna tatica

Mary Reed Mccall: Templjarjevo zapeljevanje

Nora Roberts = J. D. Robb: Gole v smrti

Kate Mosse: Labirint

Tony Parsons: Za mojo malo

Knjige so mehke vezave, lepo ohranjene!

Prodam naslednje angleške romane, cena 3€:

Kathleen E. Woodiwiss: The flame and the flower

Kathleen E. Woodiwiss: The elusive flame

Kathleen E. Woodiwiss: A season beyond kiss

Amanda Quick: Wait until midnight

Jayne Ann Krentz = Amanda Quick: Dangerous games

Vse knjige so mehke vezave, lepo ohranjene.

Vse informacije preko zasebnih sporočil!

sunflower87

neznan uporabnik

1. apr 2011 22:20

Draga sunflower87,

dobro došla na kulinarika.net

 

Lepo te prosim, ne razumi me napak. Romani v mehki vezavi, naj bodo še ne vem kako ohranjeni, se ponavadi ne prodajajo. Se jih nese v najbljižnjo knjižnico in se jih podari. Če so dobro ohranjeni.

 

Ker resnično ne gre za neko blazno zbirko. Samo moje pisanje vzemi kot namig, kaj z njim, če so ti odveč. Nimam namena solit tebi al komu drugemu pameti.

 

Pa oglasi se še kaj s kako ornk kuharsko, lastno.

 

 

Multivitamin

 

multivitamin

sunflower87  

član od: 1.4.2011

sporočila: 10

1. apr 2011 22:34

Ne, nikakor te ne razumem napak, pač izrazil/-a si svoje mnenje in vsako dodatno mnenje je dobrodošlo. :) Obrazložitev zakaj prodajam: V knjigarni sem za te romane v slovenskem jeziku plačala okrog 20€. Nekako se mi zdi logično, da jih poskušam prodati, če pa jih ne bom mogla, pa pride na vrsto tisti del, kjer jih podarim knjižnicam. Knjige so pa res odlično ohranjene. Uh, kuharske pa pri meni vrjetno ne bo. :D Lep pozdrav sunflower87

neznan uporabnik

1. apr 2011 22:39

Eh,tud kuharsko bo kdaj. Brez skrbi.

 

Multivitamin

multivitamin

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

2. apr 2011 11:04

S knjigami, ki se nekontrolirano množijo, imamo vsi probleme. Jaz jih rešujem tako, da enkrat letno naredim kruto čistko in nekatere od izločenih knjig nesem v eno od srednjih šol, druge pa počasi znosim v bolnišnice. Čez leto imam pa pripravljeno veliko košaro, kamor odlagam knjige, ki jih kupim za na vlak in podobno in jih lahko vsak, ki pride na obisk, vzame.

A veš multi, s knjižnicami zna biti problem, sploh literature v mehki vezavi se branijo, pa tudi kaj drugega jim je odveč.

Ena možnost so šolske knjižnice, tam navadno niso tako natančni, samo glede na izbor jih najbrž tudi ne bodo zelo veseli.

Odličen naslov za knjige so bolnišnice, jaz jih že leta nosim tja.

Sunflwer87, tudi mene ne razumi napak, ampak dvomim, da boš po cenah, ki si jih postavila, kaj prodala. Antikvariati odkupujejo knjige v trdi vezavi, ki jih ne iščejo izrecno po 0,5 do 1 evra.

Nesi jih v najbližjo bolnišnico ali pa, če si iz Ljubljane, na sedež Kraljev ulice.

 

nola

neznan uporabnik

2. apr 2011 11:21

Nola,odlična ideja za knjige v mehki vezavi. Sploh,če to niso neki naslovi. Jaz sem osebno sicer prišel dobro skoz v knjižnici. Bile so dobro ohranjene. Na police so dali res ornk naslove. Teh je blo malo. Ostalo so pa sami pol naprej prodali po 1 evro al 50 centov. In res je težko,da za navedene naslove v mehki vezavi iztržiš 10 evrov.

Bolnice so res okej. Nisem se opolnoči tega spomnil. Hvala za popravek in seveda idejo.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

2. apr 2011 11:28

tudi dom starejših občanov al kako se že reče...?

japaja

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

2. apr 2011 11:41

A veš, sem tudi že tam poskusila, pa vsaj pri nas ni bilo zanimanja. Mogoče zato, ker je relativno nov dom, pa še niso vtečeni. Si mi dala pa dobro idejo - bom poskusila še v centru za dnevno varstvo starejših občanov, ena košara knjig jim ne more škodit, a ne?

Hvala za idejo!

nola

neznan uporabnik

2. apr 2011 11:50

Evo še ene, veliko ljudi dela ponoči, ker pač morajo bit nekje prisotni. Lahko tudi takim, da si z branjem krajšajo dolge noči. Seveda, ne nekomu za tekočim trakom. Kakemu taksistu, bolničarkam,paznikom itd..., ne spomnim se sedaj vseh.

 

Multivitamin

multivitamin

Mojca2007  

član od: 11.10.2007

sporočila: 133

2. apr 2011 12:39

Tudi sama sem imela kar veliko žepnic v angleškem jeziku (nakupi preko bookdepository, ebay....) in sem jih pred kratkim prodala na Bolhi, ker je doma počasi nastajalo že skladišče knjig... Kupila sem si namreč bralnik elektronskih knjig - Kindle in sem resnično navdušena - nanj lahko spravim 3500 knjig, v Amazonovi spletni knjigarni imam na voljo 640.000 različnih e-knjig, ki so v povprečju 20-60 % cenejše kot žepnice, razlika v ceni je seveda še večja, če gledamo trdo vezane knjige. Dodajam še, da je zame tudi žepna knjiga - KNJIGA in da že kar nekaj let ne kupujem knjig v trdi vezavi, ker gledam tudi na ceno - in poleg tega: če knjigo prebereš samo enkrat (npr. roman), je čisto vseeno, ali se mi potem po omari valja trda ali mehka vezava - knjiga je knjiga. lp

neznan uporabnik

2. apr 2011 12:52

Seveda je vseeno. Samo žepne al mehko vezane knjige se ponavadi kupijo za vlak, dopust, ker je ceneje. Saj vsebina je enaka. Ni pa enaka vrednost predmeta samega. Vsaj bila ni. Se pa absolutno strinjam,da je čisto vseeno al kdo bere mehko vezano al trdo vezano izdajo. Glavno je, da bere. Pa tudi ni vsebina tako blazno pomembna. Z vsakim branjem, naj bo to knjiga v mehki,trdi ali elektronski obliki, revija, brošura se človek na določeni ravni izobražuje. Ni niti pod točko razno nujno,da morš brat zbrana filozofska dela tega ali onega, da bi bil boljši.

 

Namen je branje, ne pa vezave ali naslovi. Je pa res, da se radi uporabljajo citati iz nekih malo bolj učenih knjig, brez, da bi se sorodno prebralo še vsaj 20-30 drugih in potem pametovalo. Pravica samo po sebi razumljiva je, da je vsak v naši družbi upravičen do pismenosti. Kaj, v kolikem obsegu in do kod pa nato bere, je pa odločitev vsakega posameznika, njegovih interesov, možnosti...

 

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti