Vaše mnenje

neznan uporabnik

28. mar 2011 15:45

Casanova je bil mojster v tem.

Vedno 1000 % .

Baje.

japaja

scientus  

član od: 28.3.2011

sporočila: 9

28. mar 2011 15:50

Tole bo po mojem najbolj oblegana tema kot kaže Toliko odgovorov se v tako kratkem času ne nabere pri nobenem receptu ali temi za kosilo No, pa šalo na stran. Ancica v takih primerih je povsem v redu, če se dva samo zabavata skupaj in da nimata resnih namenov, vendar pod pogojem, da s tem ne škodita tretji osebi in da se oba s tem strinjata, torej da oba vesta pri čem sta. Če se imaš namen samo dobro imeti s partnerjem, to ni nič narobe, samo mu to moraš povedati, potem pa se bo odločil, ali mu je to o.k. ali ne. Da pa ima eden resne namene, drugi pa ne in da si tega ne povesta, je pa nizkotno dejanje do konca! Zato karte na mizo pred partnerjem! Ne pozabi pa, da je veliko parov, ki sta se zmenila, da bosta skupaj le za zabavo, po kakšnem letu se je pa razvila velika ljubezen in sta ostala skupaj za vedno. scientus

neznan uporabnik

28. mar 2011 15:53

Pa lubi bog Ančica, daj oceni svoje stanje. Če se ti zdi,da si to sposobna spelat, daj. Samo ne potem met pomislekov. Menda ja ne pričakuješ,da ti bomo tukaj dali zeleno luč.

To se mora vsak sam odločit. Ker je tako,da ni naš namen,da bi te kakorkoli obsojali. Lahko ti povemo, kaj si mislimo. Na koncu pa itak morš sama vedet kako daleč si sposobna it. Al si pa že šla.

Če te nekdo tako privlači,da ne moreš rečt ne, je to razumljivo. Samo prej pomisli, do kam vse skupaj to lahko vodi.

Predvidevam,da nisi stara 5 let al 10 pa bi šlo za igrice v peskovniku al pa doktorje pa sestre.

Če se pa že hočeš igrat pa se prosim vsaj varno igraj. Zaščita pa te zadeve. Al si tud tu slučajno kiksnila že?

 

Multivitamin

multivitamin

Ancica66  

član od: 28.3.2011

sporočila: 4

28. mar 2011 15:54

Spoznala sem fanta 30+ (odrasel - po besedah že, po dejanjih še ne vem, samostojen, urejen, uspešen). Namenja mi precej prostega časa, ki ga glede na naravo svojega dela nima prav veliko, in je do mene (pretirano) pozoren na vse mogoče načine (nežnosti, klici, izleti, kosila, darilca...). Sprejel me je v svoj dom in tam prebivava večino časa. Vendar pa sem nehote odkrila, da preko spleta išče poznanstva... Pod pretvezo, da je samski, išče partnerico za resno zvezo. To spoznanje mi je zamajalo tla pod nogami, saj sva končno "odrasla" človeka - po letih sodeč naj bi bila. Že v samem začetku sem mu povedala za svoje resne namene in tudi sam je potrdil svoje. Ne razumem, da je nekdo tako dober igralec. Čemu toliko truda? In nenazadnje njegove geste, pogledi, dotiki... Sama brez čustev kaj takega ne bi bila zmožna, zagotovo pa v tem ne bi videla smisla. Ne s stališča vloženih naporov in ne z vidika prizadeti nasprotnika. Nekakšen okvir, upam, da bo sedaj sodelovanje v debati nekoliko olajšano. Lp, Ana Ancica66

neznan uporabnik

28. mar 2011 16:03

Sam bejš stran!!!!

(me je malo peljal na izlet - predvidevam da ne prav v gužvo?, potem pa večino časa prebivava v njegovem domu ALARM PRESS)

japaja

neznan uporabnik

28. mar 2011 16:04

Ja, bejži čimprej proč al pa pristani na trojko ali trikotnik. Pa gemblaj. Lahko,da kocka pade na tvojo cifro. Lahko pa tudi ne. Lahko se tudi pogovoriš s partnerjem o tem. Pa,če ti bo odkrito povedal,da ga pač rajca pecat po netu avanturice, se lahko pogovorita. Če seveda ti to sprejemaš. Če ne, maš še vedno možnost oditi.

 

Sama se boš morala odločit, veš.

 

Vsekakor ti jaz želim veliko sreče. Kakorkoli že se bo zate obrnilo.

 

Multivitamin

multivitamin

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

28. mar 2011 16:06

japaja je napisal/a:

Sam bejš stran!!!!


japaja

Amen!

ežoj

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

28. mar 2011 16:07

Če si to po naključju odkrila, ga povprašaj, kaj in kako misli. Če si večinoma pri njemu, potem se očitno nekaj plete.

Najprej se odkrito pogovori sama s seboj. Kaj pričakuješ, kaj si zavoljo tega pripravljena vzeti v zakup, česa ne. Je pa odvisno tudi od tega, koliko časa sta takole že skupaj.

In odkrito sama sebi priznaj, ali zaznavaš kakšne znake, da on morda ne misli čisto resno, pa jih ti v želji, da bi bilo po tvojem, raje spregledaš?

Ker če si se na nas obrnila za mnenje, si vsaj neodločna oziroma negotova, če že ne v rahli čustveni stiski.

Včasih je razkorak med željami in dejanskim stanjem pač velik.

Mi ti lahko svetujemo samo načelno, na podlagi tega, kar nam ti poveš. Bi bilo zanimivo še njegovo plat zgodbe slišat.

 

V vsakem primeru pa sem za odkrit in pošten pogovor z njim.

 

Mamamia

mamamia

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

28. mar 2011 16:28

Jaz bi na prvi pogled rekla, da je to ena tistih klasičnih zgodb, ko sta dva v isti zvezi, pa se eden od njiju percipira kot skoraj samskega, drugi pa skoraj poročenega, in potem sta lepega dne oba grozno presenečena nad tem, kako sta mogla en drugega tako napačno razumet. Prezentacija zgodbe ima za moj okus nekaj malega lukenj (pecanja po partnerskih forumih in SMSjev na telefončkih se tipično NE odkrije po naključju, da greš stikat po internetni zgodovini, imaš najbrž kakšen blag sum v to smer); ljudje 30+ naj ne bi več verjeli v zobne vile, božičke in to, da se da namene za resno zvezo objaviti in jim tudi verjeti takoj, ko nekoga spoznaš; glavna luknja je pa to, Ančica, da se zaznavaš kot žrtev ("kako mi je mogel kaj takega narediti") in iščeš za njegovo obnašanje racionalno razlago, namesto da bi pobrala šila in kopita včeraj namesto danes - kot so ti napisali že drugi pred mano. Skratka, začni delati na sebi, na svojem self-esteemu, torej na tem, zakaj si zaslužiš super tipa, ne pa takega, ki te bo ob prvi priliki zamenjal za novejši model, in pri tem ti želim veliko uspeha. Je naporno, ampak zna biti tudi zabavno. lp, proxima

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

28. mar 2011 16:44

Se strinjam s proximo

Glede na to, da si pisala na forum o tem, potem mislim, da že sama veš, hočeš samo še potrditev.

Ljudje smo včasih naivni, včasih vidimo in slišimo samo tisto, kar bi radi, potem pa kar naenkrat-bum in se zbudimo. No, slednje je najvažnejše.

Po mojih izkušnjah je kar nekaj moških dobrih igralcev, kar se tiče zavajanja nasprotnega spola (z ženskami pač nimam izkušenj), tako da me ne bi presenetilo, če je med njimi tudi tvoj "partner".

Mislim, da ni nobene dileme: ti imaš z njim resne namene, on na internetu išče drugo. Kaj je tu za spraševati in debatirati?

 

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrdkapica
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti