Kam s čevlji?

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

28. mar 2011 9:14

@multivitamin

Veš kaj, kolega, ko imaš ti zoprne dneve, takrat si pa res zanovetalo. Se kar zapičiš v eno temo in potem tam non stop nekaj pisariš in se virtualno nekaj bockaš z ljudmi, ki ti nič nočejo, ko ti pa lepo povedo, da se malo umiri, pa spet ne kapiraš signala.

Ker preprosta resnica, kolega multi je naslednja: ženske kupujemo čevlje. To je dejstvo, ki se ne bo spremenilo. Moški tega sicer nikoli ne boste razumeli in ker pač ne boste razumeli, je bolje, da takoj akceptirate in ne pametujete.  To je ženski guilty pleasure. Tako kot je za moške guilty pleasure kupovanje raznoraznih gadgetov. In bi rekla, da v roku tridsetih let moški in ženske porabimo približno enako denarja za te svoje razvadice, bogpomagaj, nekaj je pa treba početi.

In še nekaj, multi: Moški bi moral biti do ženske spoštljiv in to tudi tako, da nikoli, ampak nikoli ne bi rekel katerikoli, da naj muksne z možgani. Če v resnici misliš, da ti je dovoljeno na tak način komunicirati s katerokoli žensko....hja, potem boš še dolgo časa ob nedeljah sitnaril na kulinariki, namesto da bi počel kaj bolj kvalitetnega.

Vendelina jr.

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

28. mar 2011 9:45

No, sedaj si ga pa totalno potolkla. Pa tako se je trudil...

Pa da ostanem pri temi; Zara Marisa, dobila si veliko predlogov, mogoče ti k odločitvi pomaga še moja osebna izkušnja- malo nošene, prav tako v vnemi kupljene salonarje, ki so me po dveh urah tiščali za umret, sem skupaj z nekaj oblačili nesla na karitas (v bistvu k sosedi, ki ureja njihovo skladišče). Od vse robe so šli najprej "v promet". Kot je že Tulka namignila- tudi socialno šibke družine se udeležujejo maturantskih plesov.

LP, V.

neznan uporabnik

28. mar 2011 9:47

Vendelina,menda ja ne misliš,da bom jaz tvoje nasvete, glede tega, kako s kom komuniciram in preživljam prosti čas upošteval?

 

Pa se lahko imaš ti za ne vem kako moralno avtoriteto. Zame to sigurno nisi. Za koga drugega pa mogoče.

 

Lep dan.

 

Multivitamin

multivitamin

Sergej C  

član od: 21.3.2009

sporočila: 414

28. mar 2011 10:07

Vendelina jr. je napisal/a:
... Moški bi moral biti do ženske spoštljiv in to tudi tako, da nikoli, ampak nikoli ne bi rekel katerikoli, da naj muksne z možgani. Če v resnici misliš, da ti je dovoljeno na tak način komunicirati s katerokoli žensko.... Vendelina jr.

A ti to resno?

Sergej

biba  

član od: 26.10.2004

sporočila: 542

28. mar 2011 10:14

Oblačila, obutev, šolske potrebščine lahko podarite

http://www.klicvsili.si/

biba

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

28. mar 2011 10:35

Sergej, popolnoma resno.

Kot se tudi žensk ne nagovarja s "krava neumna", "koza" in kar je še tega, pa tudi če ima oseba diplomatski potni list. A sva se razumela, ali prevajam naprej?

Vljudnost, kavalirstvo in emancipacija se ne izključujejo.

 

Vendelina jr.

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

28. mar 2011 10:40

Multi, kaj te tišči? Kaj te briga, kaj kdo počne s stvarmi, ki jih je kupil za svoj denar? Sergej C, se popolnoma strinjam z Vendelino jr. In mislim smrtno resno. rosie

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

28. mar 2011 10:50

Jao punce, Multi ma sedaj bolj slabe dneve (verjetno hujše kot če bi imel turke na obisku), fant je namreč pred tremi tedni opustil tobak in mu nevroni malce bolj vibrirajo kot sicer. To mislim, da je tudi edini razlog za njegov bolj nervozni odziv. Saj drugače je čisto kul dečko. janko1

neznan uporabnik

28. mar 2011 10:57

Nič me ne muči. Vsak lahko dela s stvarmi,ki si jih kupi za svoj denar, karkoli želi. Če pa tu postavi vprašanje, kaj naj z njimi dela, ker ne ve, lahko pač pričakuje različne odgovore. Tudi take, ki sem jih jaz zapisal.

Saj je Marisa vprašala za mnenja,ne? In jih je dobila. Tako moje, kot tudi ostale. Pa ne mi sedaj rečt, da bi jo morali v vati vsi okoli nosit zato,ker je ženska.

 

In ne vem, kdo se lahko tukaj okvalificira javno kot vedenjski guru? Pa deli nasvete, kaj je komu dovoljeno in kaj se spodobi in kaj se ne spodobi. Ne samo,da deli nasvete. Zapoveduje, kako naj ljudje komunicirajo.

Če bi bilo vprašanje slučajno postavljeno na kako drugo temo, bi verjetno tudi odgovori določenih bili popolnoma drugačni. In, ne bi nihče moraliziral kaj se spodobi in kaj ne.

 

Multivitamin

multivitamin

GOGICA  

član od: 26.12.2009

sporočila: 120

28. mar 2011 11:26

Se opravičujem, ampak dodala bi , namenjeno je MULTIVITAMINU, da če karkršnokoli krizo preživlja al, pa tud ne, da se ne pridružuje takšnim pisanjem, konec koncev, ni nič slebega vprašala, tebi MULTIVITAMIN, pa lahko samo mirno rečem, da nisi niti pod razno vzgojen, da na forumu objaviš takšno grdo obnašanje. Ja, kdo pa je sploh rekel, da moraš sodelovati?? sploh pa odgovarjati z takimi blesavimi, po moje to ne sodi sem, če pa si živčen, pa se raje osredotoči na sebe in najprej razčisti pri sebi pa pol pri drugih. Hvala za razumevanje. GOGICA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti